Dusan Uhrin: Toate acţiunile au venit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţin

 Dusan Uhrin: Toate acţiunile au venit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţinDe astăzi, jucătorii lui Poli au reînceput antrenamentele. Marţi vor juca un amical cu sârbii de la Banat Zrenjanin, iar miercuri jucătorii vor face vizita medicală. Antrenorul Dusan Uhrin a vorbit despre rezultatele din amicale şi despre neajunsurile de la echipă.

Faptul că în toate meciurile din perioada de pregătire alb-violeţii au obţinut doar două victorii nu îl îngrijorează pe tehnicianul ceh. Uhrin este mulţumit că a văzut în aceste două cantonamente cum se integrează jucătorii în sistemul de joc. Antrenorul a explicat rezultatele şi prin prisma faptului că înainte de meciurile cu Sparta şi Dnipro elevii săi au făcut antrenamente foarte solicitante.

După cantonamentul de la Debrecen, unde s-a pus accent pe pregătirea fizică, noi am mai făcut şi în partea a doua a cantonamentului de la Marbella antrenamente fizice, şi cred că şi din acest punct de vedere rezultatele nu au fost optime. Am fi putut cu polonezii şi cu ucrainenii să scoatem un rezultat mai bun. Ultimul meci, cu Dnipro l-am fi putut câştiga, mai ales că am condus cu 1-0 şi am fi putut lejer să avem 4-0. Per ansamblu, sunt mulţumit de această perioadă de cantonament. Oricum, este greu să faci o comparaţie în perioadele de pregătire, când nu poţi să ştii ce jucători le lipsesc echipelor adverse“, a declarat Uhrin.

Antrenorul a subliniat faptul că echipa are problema pe partea stângă, mai ales după accidentarea lui Sepsi, dar că este prematur să se vorbească despre aducerea de jucători noi. Un alt lucru care nu îi este pe plac cehului este jocul din atac. “Ceea ce m-a deranjat a fost jocul în faţă, pasele în faţă. Ne lipseşte jocul constructiv. Toate ocaziile noastre au reieşit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţin. Eu mi-aş dori în zona de mijloc mai multe inventivitate din partea mijlocaşilor“, a spus tehnicianul lui Poli. În ceea ce priveşte jucătorii noi, Uhrin a fost mulţumit de Rocha, Ricketts şi de Lavecchia, despre care a subliniat îmsă că nu a semnat cu clubul, mai ales că este încă în urmă cu pregătirea fizică. De asemenea, Dusan Uhrin a precizat că există probleme de tactică. “Toţi atacanţii au probleme de tactică, înafara de Zicu, sunt probleme mari. Aici nu este vorba despre a asculta sau a nu asculta învăţămintele teoretice, tactice, este vorba despre simţul tactic, aşezarea în teren şi reacţiile în joc“, a punctat antrenorul.

Anda Deliu

Foto: www.violamania.gsp.ro

yim Dusan Uhrin: Toate acţiunile au venit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţingmail Dusan Uhrin: Toate acţiunile au venit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţinbookmark Dusan Uhrin: Toate acţiunile au venit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţindelicious Dusan Uhrin: Toate acţiunile au venit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţindigg Dusan Uhrin: Toate acţiunile au venit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţinmyspace Dusan Uhrin: Toate acţiunile au venit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţinshare save 120 16 Dusan Uhrin: Toate acţiunile au venit din dueluri individuale şi acest lucru este prea puţin

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National