Anunt apocaliptic!

F5CE8F74-8064-4F2C-AD54-1B04FF026643

Meteorologii anunță pentru lunile decembrie, ianuarie şi februarie o vreme ce se va încadra, în general, în limitele normale ale perioadei de iarnă, însă cu unele episoade dificile, în care vor cădea cantități mari de zăpadă sau se vor înregistra temperaturi minime polare, zona Banatului nefiind ocolită.

Directorul Administrație Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu a oferit, pentru Antena 3, informații detaliate despre vremea din următoarea perioadă. Potrivit meteorologului, primul viscol serios se va înregistra în țara noastră în perioada 5-7 ianuarie 2018.

„Am luat iernile de referință în România și am introdus inclusiv iarna lui ’54, cea a lui 2012 și a lui 2014. De ce? Ca să arătăm că astfel de manifestări de vreme severă cu o perioadă care pe medie, pe ansamblu, exemplifică o iarnă normală în România, nu exclude apariția acestor fenomene considerate și înscrise în meteorologie ca fiind fenomene de vreme severă cum sunt viscolul, perioadele de ger cu temperaturi minime sub -15 / -35 de grade, perioade care se pot înregistra nu numai în depresiunile din estul Transilvaniei, Toplița, Miercurea Ciuc, Joseni, Întorsura Buzăului, ci și în regiunile extra-carpatice. Nu excludem să avem cod roșu de viscol”, a spus Elena Mateescu, potrivit stiripesurse.ro.

Sursa: Renasterea.ro

yim Anunt apocaliptic! gmail Anunt apocaliptic! bookmark Anunt apocaliptic! delicious Anunt apocaliptic! digg Anunt apocaliptic! myspace Anunt apocaliptic! share save 120 16 Anunt apocaliptic!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National