Prins cu mita in mana! Este vorba despre un medic!!

EAE5042F-561E-4867-95B5-B7D8136EDDE8

Un medic timişorean a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticorupţie după ce a cerut mită 450 de lei pentru a îndeplini un act medical.

În urmă cu două zile, o persoană a sesizat linia verde a Direcţiei Generale Anticorupţie că un medic ginecolog a pretins o sumă de bani pentru a realiza o întrerupere de sarcină soţiei sale.

Cazul a fost preluat de Serviciul judeţean anticorupţie Timiş, echipa operativă, sub coordonarea unui procuror, organizând un flagrant, iar doctorul acceptând 450 de lei pentru a realiza actul medical.

Doctoriţa este cercetată, în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

sursa: Renasterea.ro

yim Prins cu mita in mana! Este vorba despre un medic!!gmail Prins cu mita in mana! Este vorba despre un medic!!bookmark Prins cu mita in mana! Este vorba despre un medic!!delicious Prins cu mita in mana! Este vorba despre un medic!!digg Prins cu mita in mana! Este vorba despre un medic!!myspace Prins cu mita in mana! Este vorba despre un medic!!share save 120 16 Prins cu mita in mana! Este vorba despre un medic!!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National