Un 1 Decembrie mai special in Timisoara!

1603F590-CCAB-4868-9C2E-0BA0605A86B6

Autoritățile locale din Timiș au stabilit programul complet de Ziua Națională. Acesta va debuta în fața Palatului Administrativ, începând cu ora 11, când va fi prezentat onorul, va fi salutat drapelul de luptă și va fi intonat imnul național al României.

De la ora 11,20 va fi oficiat un serviciu religios de către Înaltpreasfinţia Sa Părintele Ioan Selejan, împreună cu un sobor de preoţi invitaţi din Arhiepiscopia Timişoarei şi preotul militar al garnizoanei.

După alocuțiunile oficialităților, la ora 11,30, va avea loc defilarea detaşamentelor Ministerului Apărării Naționale și a detaşamentelor şi tehnicii Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații, Penitenciarului Timișoara și Direcției Poliției Locale Timișoara.

Programul va continua după-amiază în Piața Victoriei, de la ora 18,30, începând cu un concert al orchestrei Timișoara Buig Band. La ora 19, va fi dechisă oficial cea de-a XI-a ediţie a Târgului de Crăciun (care se va desfășura și în Piața Libertății), prin aprinderea iluminatului festiv de sărbători, urmată de Hora Unirii.

Va urma un spectacol al Ansamblului „Timişul”, cu participarea soliştilor Petrică Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Petrică Miulescu Irimică, Mihaela Petrovici și Adrian Stanca.

La ora 20, pe scena din Piața Victoriei va urca Alina Eremia, urmată, la ora 21, de formația Pragu` de Sus și, la ora 21,45, de Inna. Seara se va încheia cu un foc de artificii, programat pentru ora 22,30.

Sursa: Renasterea.ro

yim Un 1 Decembrie mai special in Timisoara! gmail Un 1 Decembrie mai special in Timisoara! bookmark Un 1 Decembrie mai special in Timisoara! delicious Un 1 Decembrie mai special in Timisoara! digg Un 1 Decembrie mai special in Timisoara! myspace Un 1 Decembrie mai special in Timisoara! share save 120 16 Un 1 Decembrie mai special in Timisoara!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National