De Dragobete dragostea rezistă la petrecerea CSL TIMIȘ, EDIȚIA A XI-A. GALERIE FOTO

IMG_2678

Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, este promovata in continuare  de tinerii din filiala Timiș a Partidului Național Liberal. Astfel, vineri, 23 februarie 2018, de la ora 22:00, în Clubul Hugo  din Timișoara, aceștia au pus la cale ediția  a XI-a a petrecerii Dragobetelui. Evenimentul a devenit o tradiție pentru organizatori – Cluburile Studențești Liberale din Timiș.

Dragobetele  reprezintă sărbătoarea iubirii la români, fiind unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului roman. Așadar, tinerii îndrăgostiți s-au întâlnit și în acest an să își sărbătorească dragostea în stil românesc.  Cluburile Studențești Liberale din Timiş au oferit pentru îndrăgostiți o petrecere de neratat, condimentată cu o mulțime de surprize pregătite de organizatori.

Legenda Dragobetelui spune că toți aceia care participă la petreceri în această zi, vor fi feriți de probleme, fiind foarte sanatosi tot anul. Petrecerea a continuat până spre dimineață.

 

Valentin Handro & Face4tv

 

GALERIE FOTO:

yim De Dragobete dragostea rezistă la petrecerea CSL TIMIȘ, EDIȚIA A XI A. GALERIE FOTOgmail De Dragobete dragostea rezistă la petrecerea CSL TIMIȘ, EDIȚIA A XI A. GALERIE FOTObookmark De Dragobete dragostea rezistă la petrecerea CSL TIMIȘ, EDIȚIA A XI A. GALERIE FOTOdelicious De Dragobete dragostea rezistă la petrecerea CSL TIMIȘ, EDIȚIA A XI A. GALERIE FOTOdigg De Dragobete dragostea rezistă la petrecerea CSL TIMIȘ, EDIȚIA A XI A. GALERIE FOTOmyspace De Dragobete dragostea rezistă la petrecerea CSL TIMIȘ, EDIȚIA A XI A. GALERIE FOTOshare save 120 16 De Dragobete dragostea rezistă la petrecerea CSL TIMIȘ, EDIȚIA A XI A. GALERIE FOTO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National