EXCLUSIV! Vezi ce se întâmplă defapt când se fură mireasa la nuntă, conform tradiției!

Traditii_mireasa

Obiceiul, existent de zeci de ani pe teritoriul României şi nu numai, are îndeajuns de multe simboluri populare, încât şi refuzul furatului poate aduce ghinion. Şi nimeni nu vrea să rişte viitorul căsniciei sale. Dar cine ştie ce înseamnă?

„Tradiţia este întâlnită de altfel în majoritatea ţărilor din Centrul şi Estul Europei, chiar dacă există unele diferenţe de detaliu. În forma în care se desfăşoară la noi este întâlnită mai ales în Rusia, Ucraina şi Slovacia, dar şi în Letonia, Finlanda sau Germania, unde cavalerul de onoare sau prietenii apropiaţi ai mirelui fură mireasa, iar pentru răscumpărare cer de regulă ceva de băut”.

Pe această ideie au mers și cineaștii de la Timișoara Film Society în scurtmetrajul Tradiții, însă ce a ieșit puteți vedea urmărind filmul de mai jos:

Tradiții:

yim EXCLUSIV! Vezi ce se întâmplă defapt când se fură mireasa la nuntă, conform tradiției! gmail EXCLUSIV! Vezi ce se întâmplă defapt când se fură mireasa la nuntă, conform tradiției! bookmark EXCLUSIV! Vezi ce se întâmplă defapt când se fură mireasa la nuntă, conform tradiției! delicious EXCLUSIV! Vezi ce se întâmplă defapt când se fură mireasa la nuntă, conform tradiției! digg EXCLUSIV! Vezi ce se întâmplă defapt când se fură mireasa la nuntă, conform tradiției! myspace EXCLUSIV! Vezi ce se întâmplă defapt când se fură mireasa la nuntă, conform tradiției! share save 120 16 EXCLUSIV! Vezi ce se întâmplă defapt când se fură mireasa la nuntă, conform tradiției!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National