Delegatie din Timisoara in vizita la o pensiune etno in Mokrin, langa Kikinda

IMG_8924

Delegatia Consiliului Local Timisoara in vizita la o pensiune etno la Mokrin, langa Kikinda

 

Pe langa activitatiile din programul editiei 33 a Zilelor Dovleacului din Kikinda, reprezentantii oficialitatiilor si a presei din Timisoara au avut parte sambata de o vizita la pensiunea etno din Mokrin. Cu aceasta ocazie am beneficiat de adevărata frumusețe a unei epoci apuse ce se poate experimenta doar în Voivoidina,  o autentica oază de pace și liniște în care timpul se oprește și natura guvernează viața în casa etno „Đeram“ . Casa Etno este situată în satul Mokrin lângă orașul Kikinda, situat la 130 km de Belgrad și Aeroportul „Nikola Tesla“, la 120 km de Novi Sad, la 70 km de Subotica.

Casa a fost construită în 1925 în stilul tipic de țară. In complexul etno există un restaurant în aer liber sub stuf, un restaurant interior, patru camere confortabile pentru cazare (fiecare cameră are o baie, aer condiționat, televizor, încălzire), atelier de lucru pentru a face obiecte din lut, distilerie de coniac, loc de joaca.

În cadrul caselor etno sunt programe culturale organizate și artă, colonii de artă, concerte și obiceiuri populare. Întregul spațiu este foarte potrivit de cazare pentru turisti individuali si vanatorilor, seminarii, odihna si jocuri pentru copii.

Atmosfera unica este completata de oferta variata de săpun din lapte de capră. Gastronomia „Đeram“ este axată în principal pe feluri de mâncare gatite într-un mod tradițional din Voivodina, exclusiv din ingrediente locale și proaspete.

Valentin Handro & Inforama

yim Delegatie din Timisoara in vizita la o pensiune etno in Mokrin, langa Kikindagmail Delegatie din Timisoara in vizita la o pensiune etno in Mokrin, langa Kikindabookmark Delegatie din Timisoara in vizita la o pensiune etno in Mokrin, langa Kikindadelicious Delegatie din Timisoara in vizita la o pensiune etno in Mokrin, langa Kikindadigg Delegatie din Timisoara in vizita la o pensiune etno in Mokrin, langa Kikindamyspace Delegatie din Timisoara in vizita la o pensiune etno in Mokrin, langa Kikindashare save 120 16 Delegatie din Timisoara in vizita la o pensiune etno in Mokrin, langa Kikinda

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National