Timisoara Film Society: Noi colaborari si un proiect nou la sfarsit de 2018

sigla

Acum, pe sfarsit de 2018  Timisoara Film Society vine cu vesti despre noi colaborari si proiecte in curs de desfasurare. Cu toate ca abia au incheiat filmarile la Pisica verde sunt la un pas de a incepe sa filmeze pentru cel mai nou si promitator proiect al lor  – In soapta – un film care promite sa fie nu doar interesant ci si controversat si inedit pentru scena cinematografica romaneasca.

Cu ocazia acestui nou film TFS pune si bazele unor colaborari noi si interesante, adaugand in randul scenaristilor nume ca Alina Stavarache si Raluca Sandu, cea de-a doua fiind cunoscuta si sub numele de Ralu the writer.

Echipa Timisoara Film Society anticipeaza inceperea filmarilor pentru proiectul ”In soapta” pana la sfarsitul lui 2018. Lansarea filmului va avea loc in decursul lui 2019 neavand o data fixa de lansare in acest moment.

Cele doua scenariste vin cu o experienta a scrisului care s-a format prin practicarea jurnalismului respectiv a blogging-ului si lor li se vor alatura multe alte nume sonore care vor defini distributia unui film prin care Timisoara Film Society va demonstra inca odata ca nu-si dezamageste publicul.

Pentru alte colaborari si proiecte pe Ralu The Writer o gasiti la www.raluthewriter.com si pe pagina oficiala de Facebook.

yim Timisoara Film Society:  Noi colaborari si un proiect nou la sfarsit de 2018gmail Timisoara Film Society:  Noi colaborari si un proiect nou la sfarsit de 2018bookmark Timisoara Film Society:  Noi colaborari si un proiect nou la sfarsit de 2018delicious Timisoara Film Society:  Noi colaborari si un proiect nou la sfarsit de 2018digg Timisoara Film Society:  Noi colaborari si un proiect nou la sfarsit de 2018myspace Timisoara Film Society:  Noi colaborari si un proiect nou la sfarsit de 2018share save 120 16 Timisoara Film Society:  Noi colaborari si un proiect nou la sfarsit de 2018

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National