Cât câştigă Mondenii din teatru? 600 de RON

 Cât câştigă Mondenii din teatru? 600 de RONToţi cei trei actori din emisiunea “Mondenii” sunt plătiţi la teatrele unde joacă mai puţin decât femeia de servici. Cei trei au mărturisit pentru revista Ring că la teatru, remuneraţia lor nu depăşeşte salariul minim pe economie.

Andreea Gramoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu îşi obţin veniturile de bază din televiziune. Salariile pe care le câştigă cei trei la teatrele din Bucureşti nu le-ar fi suficiente nici pentru supravieţuire. Din acest motiv, Andreea Gramoşteanu a explicat de ce mulţi studenţi absolvenţi ai Actoriei acceptă roluri în telenovele şi să joace pentru diverse emisiuni de televiziune. Deşi poate ar dori să activeze în teatru, pentru a supravieţui, fac diverse compromisuri. Din teatru se poate trăi, nu din salariul de la teatru. Vrei să-ţi spun care este salariul meu la teatru? 600 de lei! De aceea nu poţi blama tinerii actori care fac televiziune, incluzând orice: telenovelă, divertisment, orice. Din ce să trăieşti? Nu poţi altfel“, a spus Andreea pentru Ring.

De aceeaşi părere este şi Mirela Zeţa. “În România sunt actori foarte buni care sunt capabili de performanţă, dar nu o vor face gratuit. Performanţa înseamnă sacrificiu. Dacă fac un sacrificiu, vreau să ştiu de ce îl fac. În acest domeniu este evident că pentru bani. Noi nu muncim opt ore pe zi, ci multe ore peste. Este un efort fizic şi intelectual foarte mare. Orice actor şi-ar dori să ştie şi echitaţie, şi acrobaţie, tot, să aibă o paletă largă, dar nu poţi face toate acestea decât dacă le plăteşti din propriul buzunar. Ca să ai bani, munceşti mult şi nu mai ai timp de altceva, este un cerc vicios. Ar trebui să avem aceleaşi repere culturale şi de bun-simţ pentru toate generaţiile“, a declarat actriţa.

Anda Deliu

Foto: www.myconfidential.ro

yim Cât câştigă Mondenii din teatru? 600 de RONgmail Cât câştigă Mondenii din teatru? 600 de RONbookmark Cât câştigă Mondenii din teatru? 600 de RONdelicious Cât câştigă Mondenii din teatru? 600 de RONdigg Cât câştigă Mondenii din teatru? 600 de RONmyspace Cât câştigă Mondenii din teatru? 600 de RONshare save 120 16 Cât câştigă Mondenii din teatru? 600 de RON

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National