De Dragobete, iubire nu naşte violenţă

 De Dragobete, iubire nu naşte violenţăMâine, cu ocazia Dragobetelui, Asociaţia pentru Promovarea Femeii în România (APFR) va organiza o acţiune intitulată “Iubire nu naşte violenţă!”. Acţiunea împotriva violenţei domestice se va ţine la Iulius Mall Timişoara.

Cu această ocazie, membrii asociaţiei APFR se vor afla în mall, costumaţi în cupluri celebre, cum ar fi Romeo şi Julieta, Frumoasa şi Bestia, Caesar şi Cleopatra. Ei vor distribui pliante cu diverse mesaje, iar îndrăgostiţii se vor putea fotografia într-un cadru simbolic în formă de inimă. Prin această acţiune, membrii APFR doresc să informeze oamenii despre sprijinul pe care îl oferă femeilor care sunt victime ale abuzului sexual sau ale violenţelor domestice.

Victimele găsesc la APFR consiliere psihologică şi juridică, asistenţă socială, dar şi intermedierea locului de muncă. De asemenea, membrii asociaţiei vor vinde produse confecţionate manual pentru a strânge fonduri şi vor avea fişe tip pentru cei care doresc să redirecţioneze 2% din impozitul lor pentru APFR.

Tot cu ocazia Dragobetelui, de la ora 17 se vor face sesiuni de face painting în Mall, iar de la ora 18 va avea loc un concert de chitară în zona Sara Blu.

Anda Deliu

yim De Dragobete, iubire nu naşte violenţăgmail De Dragobete, iubire nu naşte violenţăbookmark De Dragobete, iubire nu naşte violenţădelicious De Dragobete, iubire nu naşte violenţădigg De Dragobete, iubire nu naşte violenţămyspace De Dragobete, iubire nu naşte violenţăshare save 120 16 De Dragobete, iubire nu naşte violenţă

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National