A treia înfrângere consecutivă pentru HCM Poli

 A treia înfrângere consecutivă pentru HCM PoliHandbaliştii timişoreni au suferit din nou o înfrângere dureroasă la Satu Mare. Adversarii au reuşit să îi învingă la diferenţa de un singur punct, la scorul de 28-27. Este al doilea meci pe care bănăţenii îl pierd în acest mod dramatic, după partidă pierdută acasă cu Bucovina Suceava.

Timişorenii au reuşit să joace în ritmul celor de la CSM Satu Mare doar în prima repriză. La începutul meciului echipa antrenată de Gelu Bota s-a aflat în avantaj, la scorul de 4-2, sătmărenii au reuşit să întoarcă diferenţa în favoarea lor, profitând de faptul că Poli nu a a înscris timp de câteva minute. După ce gazdele au avut 7-4, bănăţenii au reuşit totuşi să revină şi să egaleze în minutul 19, când tabela arăta 10-10. La pauză, cei de CSM conduceau cu un gol, 17-16, iar pe parcursul reprizei secunde timişorenii nu au putut să mai preia conducerea. În ultimul sfert de oră, jucătorii din oraşul de pe Bega au ratat cinci ocazii semnificative, şi meciul s-a terminat 28-27 pentru sătmăreni.

Cei mai buni marcatori de la Politehnica Municipal au fost ªimicu (8), Stan (6) şi Fenici (4). De la adversari, s-au remarcat Savlovschi (10), Timofte (6) şi Vizhboskyy (5). ” Deocamdată ne lipseşte omul care să facă diferenţa în situaţiile foarte echilibrate“, a declarat Gelu bota după meci. Antrenorul a spus că a fost mulţumit de portarii Vass şi Tcaciuc, de ªimicu, Ursu şi Macovei.

Anda Deliu

yim A treia înfrângere consecutivă pentru HCM Poligmail A treia înfrângere consecutivă pentru HCM Polibookmark A treia înfrângere consecutivă pentru HCM Polidelicious A treia înfrângere consecutivă pentru HCM Polidigg A treia înfrângere consecutivă pentru HCM Polimyspace A treia înfrângere consecutivă pentru HCM Polishare save 120 16 A treia înfrângere consecutivă pentru HCM Poli

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National