Concerte pentru refacerea săli incendiate de la Ion Vidu

bignews8555

Elevii şi profesorii Colegiului Naţional de Muzică Ion Vidu, solicită sprijnul tuturor iubitorilor de artă să  li se alăture în acţiunea de strângere de fonduri pentru renovarea sălii de spectacole, a cărei sonoritate este recunoscută la nivel internaţional. Fundalul scenei liceului de muzică a fost avariat de un incediu în data de 8 martie. În acest sens elevii si cadrele didactice au pregătit publicului meloman mai multe momente artistice cu scop caritabil.

În data de 23 martie la debutul acţiunii corul de fete al liceului va interpreta în deschidere Tatăl nostru. Acelaşi grup va cânta şi Cavalcada de Remus Georgescu.În cadrul spectacolului va fi prezentata şi lucrarea simfonică “Putere şi onoare” a talentatului elev din clasa a XI-a Andrei Tiba. Recitalul  va fi completat cu prezentarea unor momente istorice ale acestui edificiu de către doamna directoare Doina Speranta Catana şi de un repertoriu dramatic susţinut  de elevii de la secţia de teatru si coregrafie. Nu sunt uitaţi elevii şi profesorii care au sărit să ajute în primele clipe de la izbucnirea incendiului,  salvand o mare parte din patrimoniul scoli. Aceştia  vor primi diplome de eroism în semn de recunoştiinţă.

Activităţile culturale desfăşurate  cu scop caritabil vor continua în 29.03.2011 printr-un concert de muzică nouă. Două zile mai târziu  grupul The Teachers va susţine un concert. În 2 şi 5 aprilie vor avea loc alte evenimente artistice.

Totodata cei care doresc sa sprijine aceasta instituţie au la dispoziţie urmatoarele conturi dechise la Bancpost:

- RO35BPOS36806973927RON03, în lei

- RO94BPOS36806973927EURO2, în euro

- RO41BPOS36806973927USD02, în dolari americani

Viorel Mirescu

yim Concerte pentru refacerea săli incendiate de la Ion Vidugmail Concerte pentru refacerea săli incendiate de la Ion Vidubookmark Concerte pentru refacerea săli incendiate de la Ion Vidudelicious Concerte pentru refacerea săli incendiate de la Ion Vidudigg Concerte pentru refacerea săli incendiate de la Ion Vidumyspace Concerte pentru refacerea săli incendiate de la Ion Vidushare save 120 16 Concerte pentru refacerea săli incendiate de la Ion Vidu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National