Staţiunea Băile Herculane primeşte fonduri de dezvoltare de la guvern in 2011

hercstrand

Lacul Surduc şi staţiunea Băile Herculane sunt doar două dintre obiectivele turistice din zona de vest a României care vor beneficia, în acest an, de investiţii finanţate de guvern.

Două mari investiţii de pe lista oficială adoptată, miercuri, de guvern se găsesc în Timiş. Un proiect vizează dezvoltarea infrastructurii de agrement turistic în zona lacului Surduc, iar al doilea este de „recuperare valori de cult” în mai multe localităţi, între care Româneşti (Tomeşti), Povârgina (Făget), Curtea, Crivina de Sus (Pietroasa), Coşeviţa (Margina).

În judeţul Caraş-Severin, Ministerul Turismului va investi în două proiecte de dezvoltare a infrastructurii turistice de agrement în staţiunea Băile Herculane şi în Reşiţa. Alte proiecte care vor primi finanţare în vestul ţării sunt amenajarea ştrandului termal „Neptun” din Arad, construcţia unei cabane pentru salvamont, a unui centru de informare turistică, respectiv a unui refugiu montan în Munţii Semenic.

yim Staţiunea Băile Herculane primeşte fonduri de dezvoltare de la guvern in 2011gmail Staţiunea Băile Herculane primeşte fonduri de dezvoltare de la guvern in 2011bookmark Staţiunea Băile Herculane primeşte fonduri de dezvoltare de la guvern in 2011delicious Staţiunea Băile Herculane primeşte fonduri de dezvoltare de la guvern in 2011digg Staţiunea Băile Herculane primeşte fonduri de dezvoltare de la guvern in 2011myspace Staţiunea Băile Herculane primeşte fonduri de dezvoltare de la guvern in 2011share save 120 16 Staţiunea Băile Herculane primeşte fonduri de dezvoltare de la guvern in 2011

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National