Uhrin: Suntem bucuroşi că am reuşit să umplem stadionul. VIDEO

Uhrin 1

Poli îi va primi pe cei de la Steaua cu un stadion plin de suporteri alb-violeţi care îşi doresc ca anul acesta titlu să vină în Banat. Pe lângă avantajul terenului, Poli se va confrunta cu o serie de absenţe a unor jucători destul de importanţi. Antrenorul Dusan Uhrin este însă liniştit, deoarece va avea ocazia să testeze mai mulţi jucători noi în partida contra bucureştenilor.

Meciul de sâmbătă a fost prefaţat toată săptămâna de un război psihologic al declaraţiilor. Marian Iancu a acuzat că Steaua va fi motivată financiar să câştige de cei de la Oţelul Galaţi, iar cei de la Steaua au atras atenţia că ar exista o prietenie între team-managerul Daniel Stanciu şi arbitrul meciului, Cristian Balaj. Pe lângă aceste declaraţii, se anunţă un meci foarte disputat, între Timişoara care îşi doreşte titlul şi steaua care nu îşi mai poate permite nici un pas greşit. “Ne bucurăm de acest meci, în primul rând că este şi cu Steaua. Suntem bucuroşi că în sfârşit am reuşit să umplem stadionul, ne-a ieşit. De acum încolo va depinde doar de noi cum vom rezolva acest meci. Ne aşteaptă un meci greu, cu un adversar dificil care în ultimele două meciuri şi-a îmbunătăţit jocul şi a avut rezultate bune. Totdeauna când are loc o schimbare de antrenor, jucătorii doresc să impresioneze noul antrenor. Noi am încercat pe parcursul întregii săptămâni să ne punem pe picioare, să avem lotul complet, însă eu sunt încrezător că jucătorii care nu au jucat până acum vor reuşi să înlocuiască lipsa celor care nu au reuşit să intre în meci. Am în cap patru variante pentru formaţia de start de mâine. Totul va depinde de jucători astăzi la antrenament“, a declarat Dusan Uhrin.

Pe lângă Bourceanu şi Zicu, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, vor mai lipsi sigur încă doi jucători. Este vorba despre Ricketts, care a făcut o ruptură după ce a jucat la naţionala Canadei, şi despre Sepsi. Magera şi Axente sunt, de asemenea, incerţi. “Mi-aş fi dorit să spun că astăzi pornim ca favoriţi, dar vom avea destul absenţe şi Steaua este o echipă puternică, care ştie să abordeze astfel de partide. Formaţia antrenată astăzi de Sorin Cârţu este mult mai ofensivă, mult mai bine aşezată în teren şi cu siguranţă nu se va speria de faptul că va juca pe un stadion plin până la refuz. Avem şase jucători absenţi, în această seară vom afla dacă îi putem recupera pe Magera şi Axente. Ricketts s-a întors de la naţională cu ruptură şi cred că va fi inapt cel puţin două săptămâni. Lor li se alătură jucătorii suspendaţi Zicu şi Bourceanu şi mai vechea accidentare a lui Sepsi care cu siguranţă nu va fi mâine în primul “11″“, a spus Daniel Stanciu.

 

Anda Deliu

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

yim Uhrin: Suntem bucuroşi că am reuşit să umplem stadionul. VIDEOgmail Uhrin: Suntem bucuroşi că am reuşit să umplem stadionul. VIDEObookmark Uhrin: Suntem bucuroşi că am reuşit să umplem stadionul. VIDEOdelicious Uhrin: Suntem bucuroşi că am reuşit să umplem stadionul. VIDEOdigg Uhrin: Suntem bucuroşi că am reuşit să umplem stadionul. VIDEOmyspace Uhrin: Suntem bucuroşi că am reuşit să umplem stadionul. VIDEOshare save 120 16 Uhrin: Suntem bucuroşi că am reuşit să umplem stadionul. VIDEO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National