Pantilimon: E o lună dificilă, dar cred că putem face faţă acestor meciuri

panti (Small)

După meciul dificil cu Steaua, urmează o nouă încercare pentru alb-violeţi. Aprilie va fi o lună de foc pentru echipele de Liga întâi, care vor juca din trei în trei zile aproape toată luna. Miercuri, Poli va juca contra celor de la Astra, echipă care a jucat foarte bine de la reluarea campionatului din acest an. Ritmul va fi unul infernal, însă jucătorii promit că vor face faţă meciurilor numeroase.

După meciul contra celor de la Astra, Poli poate trece pe primul loc, dacă Vasluiul va reuşi să învingă sau să smulgă un egal la Galaţi. Poli va trebui să strângă rândurile după meciul dificil cu Steaua, unde nemulţumirea a fost cu atât mai mare cu cât arbitrul nu a acordat un penalti la o cădere a lui Curtean. Echipa va trebui să se motiveze şi contra Astrei, pentru a rămâne aproape de primul loc. “Ne aşteaptă un meci greu, poate nu la fel de greu ca şi cel cu Steaua, dar greu. Astra e o echipă foarte bine organizată. E o lună foarte dificilă, într-adevăr jucăm din trei în trei zile, dar cred că putem face faţă la această lună plină de meciuri. E o presiune mare, dar de trei ani jucăm pentru cupele europene, am jucat două finale de Cupa României şi cred că suntem obişnuiţi cu presiunea“,a declarat Costel Pantilimon.

Muntenegreanul Stefan Nikolic a fost titular pentru prima dată în meciul cu Steaua. din păcate, jucătorul de 20 de ani a făcut câteva greşeli. “Se întâmplă în fotbal să dai pase greşite, există clipe care pot decide un meci. Alexa a aşteptat să îi vină mingea pentru piciorul drept, eu am dat o pasă pentru piciorul stâng. Sper ca la meciul următor vom avea o colaborare mai bună şi vom reuşi să marcăm“, a declarat Nikolic.

Anda Deliu

Foto: violamania.gsp.ro

 

yim Pantilimon: E o lună dificilă, dar cred că putem face faţă acestor meciurigmail Pantilimon: E o lună dificilă, dar cred că putem face faţă acestor meciuribookmark Pantilimon: E o lună dificilă, dar cred că putem face faţă acestor meciuridelicious Pantilimon: E o lună dificilă, dar cred că putem face faţă acestor meciuridigg Pantilimon: E o lună dificilă, dar cred că putem face faţă acestor meciurimyspace Pantilimon: E o lună dificilă, dar cred că putem face faţă acestor meciurishare save 120 16 Pantilimon: E o lună dificilă, dar cred că putem face faţă acestor meciuri

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National