One Shot for fun cu Alex Velea in Pantheon

alex-velea
Cum noaptea de vineri e aproape, pe 8 aprilie de la orele 23 in clubul Pantheon sfarsitul de saptamana incepe cu un superconcert semnat Alex Velea. Gazdele si artistul doresc sa ofere celor prezenti o distractie mai ceva ca in filme!
 
 
Prin sound-ul original, carisma, miscarile sale si forma fizica de invidiat, Alex Velea a cucerit rapid publicul roman, ajungand in momentul de fata unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului. Yamasha reprezinta primul sau album, aparut in 2006. Pentru acesta, Alex a colaborat cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo si Don Baxter, rezultatul fiind un mix original de R’n’B, hip hop si pop. Cele trei single-uri extrase de pe acesta – Yamasha, Dragoste la prima vedere si Doamna mea s-au bucurat de o primire exceptionala din partea publicului si au marcat un inceput spectaculos pentru Alex Velea.

Stilul original al lui Alex a permis de-a lungul timpului colaborari dintre cele mai surprinzatoare. Pana acum, acesta a cantat impreuna cu: Anda Adam (Selecta), Mandinga (Cand sunt cu tine), Connect-R (Daca dragostea dispare), CIA (Mai vrei), Smiley (Am bani de dat), Puya (Secret) si Grasu XXL (Turnin’).

Succesul ca artist al lui Alex a fost confirmat prin numeroare premii: Discul de aur – albumul Yamasha, precum si Romanian Music Awards: Best Show, Best Male, Best New Artist.

In 2009 Alex Velea vine cu inca doua single-uri de succes: Doar ea si Secret, cel din urma in colaborare cu Puya. Acestea sunt extrase de pe albumul Secret, produs in totalitate de HaHaHa Production si care a fost lansat in vara anului 2010.

De pe acelasi album face parte si Don’t say it’s over, cel mai popular nou single al lui Alex care a avut parte de o promovare inedita: in iunie 2010 Alex a reusit sa adune peste 1500 de dansatori la cel mai mare flash mob facut pana acum in Romania.

La finele anului trecut s-a lansat videoclipul celui mai recent single Alex Velea: One Shot. Clipul a fost filmat intr-un decor si cu o scenografie cu adevarat impresionante. Scenariul este plasat intr-o lume cu un aer post-apocaliptic, in care omul se confunda cu masina. Cu un montaj energic si o cadenta a imaginilor ce creste tensiunea pana in punctul culminant, clipul te duce cu gandul la un scurt metraj post-modernist. Finalul este unul pozitiv, care confirma ideea ca lumea poate fi schimbata prin iubire si prin muzica.

Cu toate ca filmarile au decurs foarte bine, Alex invingandu-si chiar si alter ego-ul printr-un dance battle, in perioda de montaj solistul s-a accidentat suferind o ruptura de muschi, pentru care a fost necesar a fi supus unei operatii la spital. In perioada de recuperare Alex a avut sustinerea morala a tuturor celor care il indragesc.
Spectacolul face parte din seria de concerte sustinute de vedeta la revenirea sa pe scena. Pana la intalnirea cu publicul de maine, fani se vor bucura de sentimentele cu ritm din cea mai noua superproductie. One shot face parte de pe urmatorul album al artistului, album care va fi lansat in prima jumatate a acestui an.

Valentin Handro

yim One Shot for fun cu Alex Velea in Pantheongmail One Shot for fun cu Alex Velea in Pantheonbookmark One Shot for fun cu Alex Velea in Pantheondelicious One Shot for fun cu Alex Velea in Pantheondigg One Shot for fun cu Alex Velea in Pantheonmyspace One Shot for fun cu Alex Velea in Pantheonshare save 120 16 One Shot for fun cu Alex Velea in Pantheon

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National