Uhrin: Întâmpinăm totdeauna echipe care încep să joace

Dusan Uhrin. (Small)

Poli va juca duminică împotriva celor de la Sportul Studenţesc în Regie. Deşi alb-violeţii pornesc ca favoriţi cerţi în disputa cu echipa de pe ultimul loc al Ligii întâi, ultimele două amicale i-au făcut pe cei din staff-ul tehnic să îşi schimbe obiectivul, ce puţin la nivel declarativ. Daniel Stanciu este de părere că arbitrajele potrivnice lui Poli de abia de acum înainte vor începe, iar echipa ar trebui să se mulţumească doar cu locul doi sau trei.

Sportul pare o echipă condamnată să retrogradeze la finale acestui sezon, iar Dusan Uhrin este de părere că Poli este favorită certă în meciul de duminică. Totuşi, tehnicianul a punctat că cei de la Sportul au început să joace mai bine de câteva etape. Deşi nu va fi un meci uşor pentru Poli, din cauza indisponibilităţilor, Uhrin nu concepe alt rezultat decât victoria la Bucureşti. “Noi avem un noroc, care ne face să întâmpinăm totdeauna echipe care încep să joace. Însă sunt foarte sigur că suntem pregătiţi pentru acest meci foarte bine şi bineînţeles, întâmpinăm acest meci cu gândul de a-l câştiga. Ne va fi greu deoarece trebuie să marcăm goluri şi avem şi unele schimbări în echipă, trebuie să îngrădim jucătorii care lipsesc în continuare. De Sportul pot să zic că este o echipă care a început să joace bine, însă asta nu trebuie să ne facă pe noi să abordăm acest meci cu o anumită lejeritate deoarece noi trebuie să câştigăm tot timpul.  Ambii atacanţi sunt buni, aş putea să-l nominalizez pe Curelea, care  reuşit goluri frumoase, va trebui să avem sigur grijă la el, si, bineînţeles, la Tibi Bălan, care este un jucător foarte bun“, a declarat Dusan Unrin.

Ultimele două egaluri, arbitrajele, dar şi declaraţiile conducătorilor din ultima perioada l-au făcut pe Daniel Stanciu să fie pesimist. Team-managerul Timişoarei este în asentiment cu Marian Iancu, care consideră că echipei îi se vor băga multe beţe în roate, iar locul doi sau trei reprezintă un obiectiv mult mai realist pentru echipa fanion a Timişoarei. “Ne propusesem înainte de retur să nu mai facem presiuni asupra arbitrilor, dar cred că a fost o măsură pe care şi-au dorit-o alţii. Greul de abia acum începe şi o să vedeţi, din informaţiile pe care le am, de ce delegare vom avea parte. E un moment dificil pentru noi, avem multe absenţe care au coroborat la egalurile cu Steaua şi Astra. Înafara de accidentări şi suspendări am fost privaţi şi de deciziile nefavorabile ale arbitrajului. Aş evidenţia manierele de arbitraj ale lui Balaj şi Georgian Ionescu. Nu vrem să fim avantajaţi, ci vrem să fim arbitraţi în mod echitabil. Aseară, la o căderea a lui Herea, acelaşi Colţescu nu a acordat absolut nimic, deşi lui Zicu, la o fază asemănătoare i-a dat lui Zicu galben. Din punctul meu de vedere. Timişoara se luptă pentru o poziţie pe podium, în special pentru locurile doi, trei. Cum a zis şi Marian Iancu, ne luptăm numai pentru ceea ce ne e permis. Să ştiţi că patronul nu vorbeşte în necunoştinţă de cauză. Noi vom fi fericiţi dacă vom obţine titlul pe teren“, a declarat Daniel Stanciu.

De la Poli vor lipsi opt oameni de bază. Mansour va pleca la Roma pentru alte investigaţii medicale. Deşi jucătorul declară că vrea să joace, el nu este încă refăcut şi Poli nu se va putea baza prea curând pe el. Alt atacant care este indisponibil este Ricketts, care va mai lipsi probabil încă două săptămâni. Goga a fost trimis în Serbia la recuperare, iar Sepsi este plecat la Munchen. De asemenea, Magera este în continuare accidentat, deşi a forţat în meciul cu Astra. În plus, lor li se adaugă Cisovski şi Alexa, suspendaţi datorită cartonaşelor.

Anda Deliu

 

 

yim Uhrin: Întâmpinăm totdeauna echipe care încep să joacegmail Uhrin: Întâmpinăm totdeauna echipe care încep să joacebookmark Uhrin: Întâmpinăm totdeauna echipe care încep să joacedelicious Uhrin: Întâmpinăm totdeauna echipe care încep să joacedigg Uhrin: Întâmpinăm totdeauna echipe care încep să joacemyspace Uhrin: Întâmpinăm totdeauna echipe care încep să joaceshare save 120 16 Uhrin: Întâmpinăm totdeauna echipe care încep să joace

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National