Au luptat, dar nu au reuşit victoria

hcm csm 2

Numirea noii conduceri tehnice a adus o îmbunătăţire în jocul lui HCM Poli. Echipa a jucat bine în prima repriză la Constanţa, dar diferenţa de valoarea s-a simţit şi alb violeţii au pierdut cu 30-24, după ce la pauză constănţenii au condus cu 15-12. Timişorenii au avut însă un joc bun în prima repriză, ceea ce dă speranţe pentru o revenire a echipei în meciul contra Stelei de săptămâna viitoare, într-un meci capital pentru menţinerea în primul eşalon.

Liderii echipei, ªimicu, Fenici şi Stan au jucat impecabil în prima repriză. În minutul 15 Poli conducea cu 8-7, iar trei minute mai târziu echipa avea un avantaj de trei puncte, la scorul de 10-7. Antrenorul constănţenilor a simţit însă momentul prost al echipei sale şi i-a schimbat pe Popescu şi Stamate cu Stănescu şi Adzic. HCM Constanţa şi-a revenit şi a preluat conducerea la pauză, la scorul de 15-12. Bănăţenii nu au cedat uşor la reluarea jocului şi au reuşit să se apropie la 4 puncte de adversari, la scorul de 21-17 pentru gazde. Constanţa nu şi-a trădat blazonul însă şi a reuşit să câştige cu 30-24.

Cel mai bun marcator al lui Poli a fost Alexandru ªimicu, care a marcat 4 goluri, urmat de Gălan, Nagy, Cotinghiu şi Stan cu 3 goluri fiecare. Cei mai buni marcatori ai Constanţei au fost Csepreghi (7), Toma (5) şi Sabou (4).

Echipa a jucat bine astăzi, în primele 20 de minute chiar am reuşit să conducem pe terenul Constanţei dar la final formaţia gazdă a reuşit să-şi adjudece cele două puncte. Băieţii au făcut un meci per ansamblu bun, au rămas motivaţi pe întreaga durată a partidei, nu au abandonat lupta şi au încercat să scoată măcar un egal. A fost o repetiţie bună şi un antrenament reuşit în vederea importantei partide contra formaţiei Steaua Bucureşti care se va disputa în devans joi, de la ora 17:00“, a declarat Uwe Bittenbinder pentru handbalvolei.ro.

Astăzi am întâlnit o echipă avidă de puncte ce şi-a vândut foarte scump pielea. Noi am intrat puţin relaxaţi în acest meci drept dovadă şi faptul că adversarul ne-a şi condus în anumite momente din prima repriză“, a declarat Ion Crăciun, antrenorul Constanţei, pentru acelaşi site.

Anda Deliu

 

yim Au luptat, dar nu au reuşit victoriagmail Au luptat, dar nu au reuşit victoriabookmark Au luptat, dar nu au reuşit victoriadelicious Au luptat, dar nu au reuşit victoriadigg Au luptat, dar nu au reuşit victoriamyspace Au luptat, dar nu au reuşit victoriashare save 120 16 Au luptat, dar nu au reuşit victoria

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National