Transport ilegal de ulei mineral

uleimineral

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un şofer care transporta cu microbuzul 720 de litri ulei mineral pentru autovehicule, în valoare de 1679 euro, fără a avea documente de provenienţă.

În data de 11.04.2011, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru a intra în România, conducând un microbuz marca Mercedes, Catalin N., în vârstă de 25 de ani, din judeţul Gorj.

În timpul efectuării formalităţilor de frontieră, poliţiştii au constatat că şoferul transportă cu maşina 720 de litri ulei mineral pentru autovehicule, fără a poseda documente de provenienţă. Conducătorul auto a declarat că a primit marfa din Germania de la un cunoscut, pentru a o transporta în România, fără a-i fi înmânat vreun document pentru aceasta.

Poliţiştii de frontieră au dispus ridicare întregii cantităţi de ulei în vederea confiscării, aplicând şoferului o sancţiune contravenţionala in cuantum de 1.000 lei.

 

Sursa foto:  marosbike.ro

yim Transport ilegal de ulei mineralgmail Transport ilegal de ulei mineralbookmark Transport ilegal de ulei mineraldelicious Transport ilegal de ulei mineraldigg Transport ilegal de ulei mineralmyspace Transport ilegal de ulei mineralshare save 120 16 Transport ilegal de ulei mineral

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National