Uhrin: Ne aşteaptă un adversar foarte greu

Uhrin 2

Seria meciurilor grele continuă pentru Poli. Alb-violeţii joacă mâine contra celor de la Pandurii Târgu-Jiu, iar Dusan Uhrin va trebui să găsească din nou cea mai bună formulă, deşi are în continuare mulţi indisponibili. Oficialii Timişoarei sunt nemulţumiţi de delegarea lui Sebastian Colţescu, acelaşi arbitru care i-a eliminat pe Zicu şi Bourceanu în meciul de la Buzău.

Dusan Uhrin consideră că cei de la Pandurii nu sunt o echipă atât de uşor de bătut precum ar părea după o privire pe clasament. Tehnicianul este de părere că trupa lui Petre Grigoraş nu se va preda uşor pe “Dan Păltinişanu” şi va aborda un joc ofensiv. “Ne aşteaptă un adversar foarte greu. Pandurii au câştigat ultimele trei meciuri, au reuşit să înscrie şi multe goluri şi socotesc că vor juca un fotbal ofensiv. Însă noi jucăm acasă şi pentru faptul că ne luptăm pentru fruntea clasamentului ne dorim să câştigăm cu orice preţ. Ne aşteaptă un adversar greu, cu mulţi jucători ofensivi, de calitate, însă eu vreau ca în faţa publicului nostru, care sunt sigur că va veni să ne susţină, dorim să ne întărim poziţia din clasament“, a declarat Dusan Uhrin.

Team-managerul Daniel Stanciu s-a declarat extrem de nemulţumit de faptul că meciul va fi arbitrat de Sebastian Colţescu, un arbitru cu care Poli nu are amintiri recente prea plăcute. “Delegarea lui Sebastian Colţescu este inoportună, CCA a greşit încă o dată. Am aflat astăzi cu surprindere că Sebastian Colţescu are onoarea să ne arbitreze după ce a făcut în acest campionat la Buzău, cu eliminarea uşoară a lui Bourceanu la un fault în atac a adversarului pentru care a primit al doilea galben şi automat eliminare şi mai ales acea fază incredibilă cu Zicu. Părerea mea e că el a fost vânat de către Sebastian Colţescu pentru jocul cu Steaua, dovada că la jocul CFR Cluj-Rapid nu a acordat galben la o simulare clară a lui Herea. Tot Colţescu la meciul Poli-Gloria Bistriţa l-a pe Bonfim, şi mai ales pe Cosmin Contra când a îmbrâncit un adversar, dar ceea ce este agravant este că a scris în raport că l-a lovit cu pumnul  şi pentru asta a primit două etape de suspendare“, a declarat Daniel Stanciu.

Poli nu va putea conta pe Alexa, care a primit două etape de suspendare, dar nici pe Stefan Nikolic, suspendat şi el. Lor li se adaugă accidentaţii mai vechi Mansour, Curtean, Sepsi, dar şi Matei şi Zicu, care s-au accidentat mai recent.

Anda Deliu

 

yim Uhrin: Ne aşteaptă un adversar foarte greugmail Uhrin: Ne aşteaptă un adversar foarte greubookmark Uhrin: Ne aşteaptă un adversar foarte greudelicious Uhrin: Ne aşteaptă un adversar foarte greudigg Uhrin: Ne aşteaptă un adversar foarte greumyspace Uhrin: Ne aşteaptă un adversar foarte greushare save 120 16 Uhrin: Ne aşteaptă un adversar foarte greu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National