Caricatura dupa gratii, la Penitenciarul Timisoara

IMG_8990 (Medium)

Mai mult decat o simpla raţie de umor la …Penitenciarul Timişoara. In mijlocul saptamanii patimiilor expozitia a fost deschisa astazi de către caricaturistul E. Vamoş, şef al serviciului administrativ la Biblioteca Judeţeană Timiş.

Aşezate pe sfoară şi fixate haios cu cleme colorate de rufe, grafica satirica semnata de Imi (numele lui complet este Emeric Vamoş Barbu) a captat admiratia prietenilor artistului, ale colegilor din BJT, ale personalului de la penitenciar.

Privitor la desenele ce vor rămâne în spatele gratiilor câteva zile, spre a aduce un strop de veselie în inimile deţinuţilor de la penitenciarul de pe Popa ªapcă, maestrul ªtefan Popa Popa’s considera elocvente la E. Vamos, in comparatie cu alţi caricaturişti ce apelează exclusiv la imagine, utilizarea in lucrarile lui a cuvintelor sub forma de poante sau glume care dau farmec personajelor sale.

Un alt cunoscut desenator satiric, Nick Lengher, l-a prezentat pe Imi drept “un om de mare umor”, iar vedeta evenimentului şi-a onorat renumele nicicum altfel decat folosind in loc de discurs o multime de bancuri, spuse aproape pe nerăsuflate. In finalul manifestarii de la penitenciar trupa Sound Sense (Radu Stoica si Florin Ferchiu) a sustinut un recital.

Valentin Handro

yim Caricatura dupa gratii, la Penitenciarul Timisoaragmail Caricatura dupa gratii, la Penitenciarul Timisoarabookmark Caricatura dupa gratii, la Penitenciarul Timisoaradelicious Caricatura dupa gratii, la Penitenciarul Timisoaradigg Caricatura dupa gratii, la Penitenciarul Timisoaramyspace Caricatura dupa gratii, la Penitenciarul Timisoarashare save 120 16 Caricatura dupa gratii, la Penitenciarul Timisoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National