MIGRANŢI DEPISTAŢI LA FRONTIERA DE VEST

migranti

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în week-end patru migranţi afro-asiatici care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România un al ceăţeant egiptean fiind prins pe când încerca să treacă ilegal graniţa ţării noastre în Ungaria.  În noaptea de 01.05.2011, cu puţin timp înainte ora 00.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au reperat, cu ajutorul autospecialei de termoviziune, patru persoane care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România. Imediat au fost alertate patrulele din teren care au procedat la legitimarea celor patru şi, pentru că nu posedau documente de identitate şi nu vorbeau limba română, i-au condus la sediul Sectorului P..F., pentru clarificarea situaţiei.

În timpul cercetărilor, lucrătorii noştri au stabilit că cei patru sunt migranţi (doi algerieni un palestinian şi un tunisian), cu vârsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani, care intenţionau să ajungă ilegal în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria celor patru persoane, întocmind în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

● În seara zilei de 30.04.2011, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au observat cu tehnica de termoviziune o persoană care se îndrepta pe câmp, spre teritoriul Ungariei. Având în vedere ora târzie şi faptul că nu îşi justifica prezenţa în zonă, lucrătorii noştri au procedat la legitimarea şi conducerea persoanei în cauză la sediul Sectorului P.F., pentru verificarea situaţiei.

Cu această ocazie poliţiştii de frontieră au constatat că este vorba despre un cetăţean egiptean, în vârstă de 30 de ani, care intenţiona să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria având ca destinaţie finală Franţa. Totodată, s-a mai stabilit că bărbatul a intrat legal în România la sfârşitul lunii aprilie prin P.P.F. Aeroport Henry Coandă Bucureşti după care şi-a continuat călătoria cu diverse mijloace de transport până în apropierea frontierei cu Ungaria.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

yim MIGRANŢI DEPISTAŢI LA FRONTIERA DE VESTgmail MIGRANŢI DEPISTAŢI LA FRONTIERA DE VESTbookmark MIGRANŢI DEPISTAŢI LA FRONTIERA DE VESTdelicious MIGRANŢI DEPISTAŢI LA FRONTIERA DE VESTdigg MIGRANŢI DEPISTAŢI LA FRONTIERA DE VESTmyspace MIGRANŢI DEPISTAŢI LA FRONTIERA DE VESTshare save 120 16 MIGRANŢI DEPISTAŢI LA FRONTIERA DE VEST

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National