Jurnalista Ilknur Pintilie a fost atacata la Vama Veche

4

Jurnalista Ilknur Pintilie a fost atacata in timp ce efectua o transmisiune in direct din Vama Veche. Un tanar s-a apropiat de ea si a placat-o ca la rugby, moment in care transmisiunea a fost intrerupta.
Un alt caz s-a petrecut duminica, tot la Vama Veche, cand corespondentul Realitatea TV, Adrian Olariu, a fost si el agresat .

“Nu imi dau seama daca a vrut sa faca o gluma sau ce intentie a avut. A apucat-o de picioare si a trantit-o pe burta. A cazut, iar operatorul a aruncat camera ca sa alerge dupa individ“, au declarat martori ai incidentului.

VEZI VIDEO

Ilknur Pintilie (31 de ani) este insarcinata in patru luni. Jurnalista a fost nevoita sa renunte la transmisiune, fiind dusa la spitalul din Mangalia pentru un control medical de urgenta. Se pare ca este o moda atacarea jurnalistilor la Vama Veche, si reporterul Realitatea TV, Adrian Olariu, a fost agresat in timp ce isi pregatea o transmisiune.

 

Bogdan P.

 

Sursa foto: adevarul.ro

yim Jurnalista Ilknur Pintilie a fost atacata la Vama Vechegmail Jurnalista Ilknur Pintilie a fost atacata la Vama Vechebookmark Jurnalista Ilknur Pintilie a fost atacata la Vama Vechedelicious Jurnalista Ilknur Pintilie a fost atacata la Vama Vechedigg Jurnalista Ilknur Pintilie a fost atacata la Vama Vechemyspace Jurnalista Ilknur Pintilie a fost atacata la Vama Vecheshare save 120 16 Jurnalista Ilknur Pintilie a fost atacata la Vama Veche

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National