Dj Cassy: “DJ Harra este neîngrijită şi plină de celulită”

cassandratopless1b

Bucuresteanca Cassandra Chivu are 20 de ani şi face parte din trupa de dans Taboo Boys&Girls.  Puştoaica cu măsuri perfecte sare la gâtul principalei sale rivale, Dj Harra, iar un nou scandal este pe punctul de izbucni în showbiz. Cassandra vrea ca în scurt timp să îi ia locul veteranei Dj Harra, pe care o atacă dur:

“În showbiz nu e suficient să îți faci treaba decent, trebuie neapărat să ai și o imagine îngrijită. Nu spun neapărat să arăți ca un star porno, dar DJ Harra apare la televizor cu părul nespălat, cu hainele şifonate, cu mâinile neîngrijite. În plus, mixează în cluburi în pantaloni scurți sau fustă mini, deși este plină de celulită pe picioare.

Îi recomand să meargă la sală sau să poarte pantaloni lungi. Momentan, are mai multa experienta ca DJ-iță decât mine, dar în mai puțin de o lună voi fi mai bună decât ea. Să aibă mare grijă pentru că o voi eclipsa în totalitate”, a declarat Cassandra, pentru ziarul Libertatea.

 

Bogdan P.

 

Sursa foto:  taboogirls.ro

yim Dj Cassy: DJ Harra este neîngrijită şi plină de celulităgmail Dj Cassy: DJ Harra este neîngrijită şi plină de celulităbookmark Dj Cassy: DJ Harra este neîngrijită şi plină de celulitădelicious Dj Cassy: DJ Harra este neîngrijită şi plină de celulitădigg Dj Cassy: DJ Harra este neîngrijită şi plină de celulitămyspace Dj Cassy: DJ Harra este neîngrijită şi plină de celulităshare save 120 16 Dj Cassy: DJ Harra este neîngrijită şi plină de celulită

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National