GALERIE FOTO: Suspecţi de omor reţinuţi de poliţişti

DSCI2233

În urma unor investigaţii complexe efectuate de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, au fost reţinute două persoane suspectate de comiterea unei infracţiuni de omor în luna decembrie 2010 în localitatea Stanciova.


În fapt, M.B. şi R.D., ambii de 20 ani, din localitatea Stanciova, sunt suspectaţi că pe fondul consumului de alcool , în seara zilei de 09 decembrie 2010 au pătruns în locuinţa unei femei de 76 ani , din aceeaşi localitate  pe care au ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit, fără a sustrage bunuri din locuinţă.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav.

Poliţiştii vor continua cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale.
GALERIE FOTO:


yim GALERIE FOTO: Suspecţi de omor reţinuţi de poliţiştigmail GALERIE FOTO: Suspecţi de omor reţinuţi de poliţiştibookmark GALERIE FOTO: Suspecţi de omor reţinuţi de poliţiştidelicious GALERIE FOTO: Suspecţi de omor reţinuţi de poliţiştidigg GALERIE FOTO: Suspecţi de omor reţinuţi de poliţiştimyspace GALERIE FOTO: Suspecţi de omor reţinuţi de poliţiştishare save 120 16 GALERIE FOTO: Suspecţi de omor reţinuţi de poliţişti

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National