CEL MAI MARE TÂRG DE BERE DIN ROMÂNIA – LA AUCHAN, ÎN IULIUS MALL

image001

Între 25 mai şi 7 iunie 2011, la Auchan în IULIUS MALL este sărbătoarea berii! Cel mai mare Târg de Bere din România numără peste 150 de mărci tradiţionale de pe întreg mapamondul, care vor fi expuse spre vânzare pe aleea centrală a hipermarketului.

Pentru cei care vor să se răcorească cu o bere pur românească sau să se răsfeţe – în zilele însorite sau în serile distractive cu prietenii – cu sortimente internaţionale, Auchan pune la dispoziţie o mare varietate de beri, la cele mai bune preţuri. Amatorii de bere blondă sau pasionaţii de cea brună au cele mai multe opţiuni, dar există şi beri speciale cum ar fi cele nefiltrate, bio, dietetice, fără alcool sau aromatizate (cu gust de lămâie, măr, piersică, rodie, ghimbir, cola sau tequila).

Auchan 300x89 CEL MAI MARE TÂRG DE BERE DIN ROMÂNIA   LA AUCHAN, ÎN IULIUS MALLCele mai bune beri au fost selecţionate de Auchan din ţări precum România, Polonia, Olanda, Danemarca, Austria, Irlanda, Marea Britanie, Italia, Spania, Turcia, Japonia, China, India, SUA, Mexic, Guatemala şi Australia.

Vino la Auchan să îţi alegi berea preferată dintr-o varietate de arome şi mărci din toată lumea!

yim CEL MAI MARE TÂRG DE BERE DIN ROMÂNIA   LA AUCHAN, ÎN IULIUS MALLgmail CEL MAI MARE TÂRG DE BERE DIN ROMÂNIA   LA AUCHAN, ÎN IULIUS MALLbookmark CEL MAI MARE TÂRG DE BERE DIN ROMÂNIA   LA AUCHAN, ÎN IULIUS MALLdelicious CEL MAI MARE TÂRG DE BERE DIN ROMÂNIA   LA AUCHAN, ÎN IULIUS MALLdigg CEL MAI MARE TÂRG DE BERE DIN ROMÂNIA   LA AUCHAN, ÎN IULIUS MALLmyspace CEL MAI MARE TÂRG DE BERE DIN ROMÂNIA   LA AUCHAN, ÎN IULIUS MALLshare save 120 16 CEL MAI MARE TÂRG DE BERE DIN ROMÂNIA   LA AUCHAN, ÎN IULIUS MALL

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National