EXCLUSIV: Modelul Raluca Boanca PR la un magazin din centrul Timisoarei – Galerie Foto FHM – Mai 2011

ralucaboanca3

Fiind inceput de saptamana, am mai dat o raita printre mondenitati sa vedem cu ce isi mai ocupa timpul vedetele de pe la noi iar cautarea noastra a avut un succes neasteptat. Am intalnit-o pe cea mai in voga vedeta de pe la noi, Raluca Boanca, covergirl la FHM, care recent s-a intors de la a doua sedinta foto pentru celebrul brand. De aceasta data nu am vazut doar imaginea mirifica a fetei ce pozeaza goala, ci am vazut o altfel de Raluca, o fata care desi a trecut de multe ori peste inhibitii, are un job la fel ca noi toti. Insa daca Raluca este model, ce job i s-ar potrivi mai bine decat la un fashion magazin din Timisoara?
Citeste un interviu in EXCLUSIVITATE cu Raluca Boanca

Reporter: Raluca, ai un job, esti model, persoana publica si totusi lucrezi la un magazin de moda, ce ne poti spune despre jobul tau?
Raluca: FAKIFASHION COCO OUTLET – NEW CONCEPT SHOPPING este o provocare pentru mine si cariera mea. Firme ca GUESS, CALVIN KLEIN, ARMANI , VERSACE, GUCCI, JUST, CAVALLI, D&G isi vand colectiile la preturi incepand de la 39 euro, foarte accesibil zic eu.

Reporter: Ce faci in cadrul acestui magazin?
Raluca: PR

Reporter: Iti place? Cum te descurci ?
Raluca: …da imi place, asta imi este defapt si profilul facultati pe care il termin acest an. Sunt fericita ca mi s-a oferit aceasta ocazie.

Reporter: Ce sa asteptam de la Raluca Boanca in aceasta vara?
Raluca: Multa munca… voi scrie mult si cea mai mare preocupare a mea este acum acest magazin de care vreau ca , clientii sa fie multumiti.

Reporter: Sa inteleg ca acum cariera de fotomodel a trecut pe planul secund?!
Raluca: Nu neaparat dar am ajuns la al doilea pictorial, ceea ce este destul de mult pentru intreaga mea cariera. Este o revista decenta am realizat doua pictoriale ceea ce mi se pare ca este o realizare si care dupa cum se vede…mi-a deschis drumurile spre jurnalism. Recunosc ca si postul ce il ocup acum, adica PR, este una din optiunile mele anterioare insa acum fac cu placere ceea ce fac, imbin utilul cu placutul.

 

Bogdan P.

GALERIE FOTO:

yim EXCLUSIV: Modelul Raluca Boanca PR la un magazin din centrul Timisoarei  Galerie Foto FHM  Mai 2011gmail EXCLUSIV: Modelul Raluca Boanca PR la un magazin din centrul Timisoarei  Galerie Foto FHM  Mai 2011bookmark EXCLUSIV: Modelul Raluca Boanca PR la un magazin din centrul Timisoarei  Galerie Foto FHM  Mai 2011delicious EXCLUSIV: Modelul Raluca Boanca PR la un magazin din centrul Timisoarei  Galerie Foto FHM  Mai 2011digg EXCLUSIV: Modelul Raluca Boanca PR la un magazin din centrul Timisoarei  Galerie Foto FHM  Mai 2011myspace EXCLUSIV: Modelul Raluca Boanca PR la un magazin din centrul Timisoarei  Galerie Foto FHM  Mai 2011share save 120 16 EXCLUSIV: Modelul Raluca Boanca PR la un magazin din centrul Timisoarei  Galerie Foto FHM  Mai 2011

One Response to EXCLUSIV: Modelul Raluca Boanca PR la un magazin din centrul Timisoarei – Galerie Foto FHM – Mai 2011

 1. Ale says:

  Iubita meaaa….mult succes!! te poop

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National