Scandal intre Timisoara si FRF! Vaslui este anuntata sa se pregateasca de Liga, Iancu infirma tot: “Ne-am luat licenta!”

incredibil-timisoara-nu-a-luat-licenta-vaslui-merge-in-liga-campionilor_size1

Marian Iancu ii acuza pe cei de la Federatie ca au facut tot posibilul pentru a-i lasa fara licenta pentru sezonul viitor

Dupa ce au aparut informatii ca Timisoara ar putea sa nu primeasca licenta in sezonul viitor, Marian Iancu a intrat in direct la Sport.ro pentru a infirma tot.

“Am primit licenta. Problema este ca acel dobitoc de la FRF, adica Duru, a continuat sa faca demersuri impotriva noastra.”

“Demersul ticalos impotriva fotbalului romanesc ma face sa ma intreb: ce cauta acest Duru la Federatie?”

“Acest om a trimis la UEFA documente mincinoase. Sandu nu are nicio treaba cu asta. Cert este este ca am primit licenta si o vom posta pe site zilele urmatoare.”

Marian Iancu a precizat faptul ca Federatia a facut apel la decizia UEFA de a-i acorda licenta Timisoarei. In cazul in care FRF va avea castig de cauza, FC Vaslui ar urma sa joace in preliminariile Ligii Campionilor, iar Gaz Metan va juca in Europa League.

Verdictul final va fi dat pe 31 mai.

Sursa: sport.ro

yim Scandal intre Timisoara si FRF! Vaslui este anuntata sa se pregateasca de Liga, Iancu infirma tot: Ne am luat licenta! gmail Scandal intre Timisoara si FRF! Vaslui este anuntata sa se pregateasca de Liga, Iancu infirma tot: Ne am luat licenta! bookmark Scandal intre Timisoara si FRF! Vaslui este anuntata sa se pregateasca de Liga, Iancu infirma tot: Ne am luat licenta! delicious Scandal intre Timisoara si FRF! Vaslui este anuntata sa se pregateasca de Liga, Iancu infirma tot: Ne am luat licenta! digg Scandal intre Timisoara si FRF! Vaslui este anuntata sa se pregateasca de Liga, Iancu infirma tot: Ne am luat licenta! myspace Scandal intre Timisoara si FRF! Vaslui este anuntata sa se pregateasca de Liga, Iancu infirma tot: Ne am luat licenta! share save 120 16 Scandal intre Timisoara si FRF! Vaslui este anuntata sa se pregateasca de Liga, Iancu infirma tot: Ne am luat licenta!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National