ŞASE MIGRANŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ TIMIŞENI

POLITIA DE FRONTIERA

Poliţiştii de frontieră au depistat şase migranţi (cinci afgani şi un sudanez) care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România. În dimineaţa zilei de 08.06.2011, în jurul orei 07.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat în zona de competenţă şase persoane care nu aveau documente de identitate şi nu vorbeau limba română.

Lucrătorii noştri au procedat la conducerea acestora la sediul Sectorului P.F., în vederea clarificării situaţiei. Cu această ocazie s-a stabilit că cei şase (cinci afgani şi un sudanez) au vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani. În timpul cercetărilor acestia au declarat că au intrat ilegal în România şi intenţionau sa ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

yim ŞASE MIGRANŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ TIMIŞENIgmail ŞASE MIGRANŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ TIMIŞENIbookmark ŞASE MIGRANŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ TIMIŞENIdelicious ŞASE MIGRANŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ TIMIŞENIdigg ŞASE MIGRANŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ TIMIŞENImyspace ŞASE MIGRANŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ TIMIŞENIshare save 120 16 ŞASE MIGRANŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ TIMIŞENI

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National