VIOLATĂ SI UCISĂ PRIN şTRANGULARE

politiatm

O fetiţă de 10 ani care a dispărut vineri de acasă a fost găsită moartă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un canal din zona localităţii Jimbolia (Timiş), un bărbat suspect în acest caz fiind dus pentru audieri la Poliţie, unde a recunoscut că a violat-o şi a omorât-o prin ştrangulare.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Andreea Cinteză, a declarat că poliţiştii din Jimbolia au fost sesizaţi, sâmbătă, că o fetiţă de zece ani a dispărut de acasă vineri după-amiază, aceştia descoperind cadavrul ei într-un canal din apropierea localităţii, în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Potrivit anchetatorilor, fetiţa stătea peste vară la bunici, în Jimbolia, iar vineri, în jurul orei 15.00, a plecat împreună cu un bărbat de 40 de ani, cunoscut al familiei, la scăldat.
Familia fetiţei a anunţat însă dispariţia acesteia abia sâmbătă seară.
Conform surselor citate, fetiţa a fost descoperită dezbrăcată într-un canal, iar rochiţa pe care o purta era pusă deasupra cadavrului.
Cinteză a precizat că duminică dimineaţă poliţiştii l-au prins pe bărbatul de 40 de ani cu care fetiţa plecase la scăldat, acesta fiind dus la audieri.
Anchetatorii au precizat că suspectul şi-a recunoscut fapta şi a declarat în timpul audierilor că a deflorat-o, iar apoi a omorât-o prin strangulare deoarece s-a speriat când a văzut sângele.

yim VIOLATĂ SI UCISĂ PRIN şTRANGULAREgmail VIOLATĂ SI UCISĂ PRIN şTRANGULAREbookmark VIOLATĂ SI UCISĂ PRIN şTRANGULAREdelicious VIOLATĂ SI UCISĂ PRIN şTRANGULAREdigg VIOLATĂ SI UCISĂ PRIN şTRANGULAREmyspace VIOLATĂ SI UCISĂ PRIN şTRANGULAREshare save 120 16 VIOLATĂ SI UCISĂ PRIN şTRANGULARE

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National