BOOMTZI BOOMTZI SI TRICOURI UDE

d.jay dasaint

Echipa tehnică de la DaSaint Events are în cap numai petreceri nebune, de vară. Din cauza insolaţiei sau nu, la Porky’s şi la Dublin Express se organizează petreceri mai … nebune. De exemplu, vineri seara, imediat ce Festivalul Berii se va fi terminat (adică la miezul nopţii), Porky’s, care e aproape de stadion, are un BOOMTZI BOOMTZI FRIDAY, o petrecere cu D.Jay DaS@!nt la pupitru şi la care se anunţa distracţie şi nebunie.

Apoi, nici sâmbăta nu e deloc de neglijat: la Dublin Express are loc un concurs de tricouri ude în cadrul unui party din ciclul DUBLIN SUMMER EXPERIENCE.  La butoane, acelaşi DaS@!nt, care va face o atmosferă cum doar el ştie. Aici există şi super oferte speciale: comanzi o băutură şi primeşti 3, doar între orele 23:15 şi 23:30. Intrarea e liberă la ambele evenimente.

ªi dacă nu vă ajunge, chiar vizavi de Fabrica de Bere, la Factory Pub ai parte de două petreceri inedite. Vineri, după un concert live WINGS OF DESTINY, Djane Kobra, tot de la DaSaint Events, va încânta audienţa cu cele mai mari hituri. Sâmbătă, ea va fi în rolul principal: va pune muzică până se crapă de ziuă, la Factory Saturday Party.

Cei de la DaSaint Events s-au extins chiar până la Reşiţa, unde sâmbătă seara, după o prezentare de modă Platinium Media, un băiat, pe numele său de scenă X, va prezida la pupitrul Bambbo Studio One o muzică ce face orice om leneş să mişte din loc. Aşadar, evenimente după evenimente în acest weekend în toată partea de Vest a ţării, iar cei de la DaSaint Events ne ameninţă că nu se opresc aici!

Bogdan P.

yim BOOMTZI BOOMTZI SI TRICOURI UDE gmail BOOMTZI BOOMTZI SI TRICOURI UDE bookmark BOOMTZI BOOMTZI SI TRICOURI UDE delicious BOOMTZI BOOMTZI SI TRICOURI UDE digg BOOMTZI BOOMTZI SI TRICOURI UDE myspace BOOMTZI BOOMTZI SI TRICOURI UDE share save 120 16 BOOMTZI BOOMTZI SI TRICOURI UDE

One Response to BOOMTZI BOOMTZI SI TRICOURI UDE

  1. Mega says:

    Claaaar … TRICOURI UDEEEEE. Sunt deja acolo :D

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National