Poli s-a oprit în sferturi

DSC 81481 150x150 Poli s a oprit în sferturiDrumul lui Poli în Cupa României s-a înfundat la Braşov. După 90 de minute în care elevii lui Contra au făcut act de prezenţă sub Tâmpa, gazdele au dat lovitura decisivă prin Cristescu.Primă repriză apatică pe stadionul „Tineretului”. Gazdele au avut prima mare ocazie a meciului, prin Cristescu, care a reluat peste poartă centrarea excelentă a lui Chipciu. Durerile de cap au început să-l bântuie pe Contra încă din primele minute, atunci când Taborda s-a accidentat la un duel cu Dedu. Portughezul n-a rezistat decât până în minutul 27, când Pantilimon i-a luat locul în poartă. Zece minute mai târziu s-a accidentat şi Scutaru, care a fost nevoit să-i lase locul lui Chiacu. ªi totuşi, primul mitan se putea încheia cu bine pentru alb-violeţi, dacă mingea trimisă de Goga de la 45 de metri n-ar fi fost deviată în transversală de către Mincă.

Braşovenii au ieşit mult mai motivaţi de la cabine şi s-au năpustit cu totul către poarta lui Pantilimon. Veteranul Iliyes a trimis primele semnale pentru defensiva alb-violeţilor, înainte să introducă balonul în plasă, în minutul 57. Gol anulat eronat de către Sebastian Gheorghe, tuşierul de pe acea parte, pe motiv de ofsaid. Bănăţenii au replicat steril prin Nikolic, care l-a luat la ţintă pe portarul Braşovului de la marginea careului. A fost, de altfel, singura acţiune cu adevărat periculoasă a lui Poli din partea secundă. La poarta cealaltă, Chipciu, Viveiros şi Cristescu s-au întrecut în ratări, scoţându-l în evidenţă pe Pantilimon. În cele din urmă, inevitabilul s-a produs într-un moment în care nu se mai putea repara nimic. Hadnagy a pătruns în careu şi l-a servit pe Cristescu, care s-a răzbunat pentru sarabanda de ocazii irosite mai devreme şi a scuturat plasa. Aproape că nici nu mai contează că marcatorul unicului gol al întâlnirii se afla în ofsaid în momentul pasei. Poli s-a eliminat singură din Cupă.

Caseta tehnică:

FC Braşov: 32. Mincă – 20. Voicu, 15. Oros, 6. Majernik, 26. Williams – 11. Martinovic – 16. Viveiros, 10. Ilyeş, 18. Cristescu, 7. Chipciu – 17. Dedu (9. Hadnagy ’60). Antrenor: Daniel Isăilă.

Poli Timişoara: 99. Taborda (29. Pantilimon ’27) – 13. Scutaru (15. Chiacu ’38), 4. Luchin, 28. Cisovsky, 8. Sepsi – 5. Alexa, 25. Burcă – 20. Helder, 10. Tameş, 21. Goga – 19. Nikolic (9. Axente ’75). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Cristescu ’24, Dedu ’46 / Cisovsky ’81.

Arbitri: Alexandru Deaconu (central) – Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac (asistenţi) – Georgian Ionescu (rezervă).

Gabriel Toth


yim Poli s a oprit în sferturigmail Poli s a oprit în sferturibookmark Poli s a oprit în sferturidelicious Poli s a oprit în sferturidigg Poli s a oprit în sferturimyspace Poli s a oprit în sferturishare save 120 16 Poli s a oprit în sferturi

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National