Andreea Balan intr-un supershow la Timişoara.Galerie Foto

IMG_0844 (Small)

Multa lume s-a adunat aseara in clubul Pantheon din Timisoara pentru a o vedea pe cantareata Andreea Balan care a sustinut un concert de zile mari. Scena a fost amenajata in aer liber, iar artista si-a facut aparitia in miez de noapte, spre bucuria fanilor. Solista a încins atmosfera vineri seara pentru timişoreni veniti la concert prin mişcări lascive şi beat-uri ritmate. Artista a cantat piesele care au consacrat-o, ultimul sau hit “Like a bunny”, dar si I love rock and roll, invitand 3 baieti pe scena si dansand provocator in fata lor. Unul dintre baieti a fost chiar legat cu catuse roz!

Intrepreta au avut o prestatie naturala, originala si plina de energie, pe durata recitalului vedeta a schimbat mai multe tinute. A dansat pe scena alaturi de 5 animatoare, a interactionat cu publicul si a cantat cateva din melodiile de succes ale ei.
Andreea Bălan a devenit cunoscută în anul 1998, odată cu înfiinţarea trupei Andre, una dintre cele mai cunoscute trupe la vremea respectivă din România. După destrămarea trupei, ambele componente au decis să aleagă o carieră solo, iar în 2002, Andreea Bălan îşi lansa primul album solo, „Te joci cu mine”.În anul 2007, solista a hotărât să participe la emisiunea „Dansez pentru tine” alături de Petrişor Ruge, emisiune în cadrul căreia au obţinut locul 3. În acelaşi an, Andreea şi Petrişor au reprezentat  România la finala mondială „Dancing around the world” din Mexico City, competiţie la care au participat 11 ţări, iar România a obţinut medalia de argint.

 

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Andreea Balan intr un supershow la Timişoara.Galerie Fotogmail Andreea Balan intr un supershow la Timişoara.Galerie Fotobookmark Andreea Balan intr un supershow la Timişoara.Galerie Fotodelicious Andreea Balan intr un supershow la Timişoara.Galerie Fotodigg Andreea Balan intr un supershow la Timişoara.Galerie Fotomyspace Andreea Balan intr un supershow la Timişoara.Galerie Fotoshare save 120 16 Andreea Balan intr un supershow la Timişoara.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National