LAURA SERBAN – O VOCE ANGELICA SUB EGIDA PTK IMAGE! VIDEO

lauraaaa1

Timisoreanca in varsta de numai 17 ani, urmeaza profilul de teorie muzicala inca din anul 2009, muzica fiind prima ei pasiune de cand era doar o mica copila ce canta la fiecare serbare de la scoala.In prezent in 2011 va aplica pentru actorie in cadrul Colegiului National Ion Vidu , actoria fiind una din marile ei pasiuni intalnite pe parcursul anilor. Dupa un an de canto, datorita ambitiei si a dorintei de a se face auzita in 2010 isi inregistreaza primul COVER “Happy” de Leona Lewis, idolul ei. In urmatoarele luni continua sa inregistreze piese R&B/Soul pe care le posteaza pe contul ei oficial de youtube. In continuare mai descopera inca doua genuri de muzica ca o atrag, anume hip-hop-ul si dubstep-ul.

In prezent lucreaza la propria carte, scrisul fiind o alta pasiune a ei prin care se poate exprima foarte usor.
Laura poate fi caracterizata usor ca o fata ambitiosa, vesela de fel, cu o putere imensa de a se ridica cat se poate de sus, oricat de jos ar ajunge. Visul de a deveni cantareaza il poarta cu ea de cand era o mica copila ce canta la serbarile organizate de scoala. Cu sprijinul parintiilor si al prietenilor ei, Laura stie ca va ajunge unde tinde sa ajunga pentru ca muzica si actoria mai nou, sunt viata ei.

“Laura este un real talent, imbina perfect notele muzicale iar vocea ei se va faca auzita!” a declarat pentru Evenimente Banatene unul din reprezentantii agentiei de impresariat PTK IMAGE.

Valentin H.

VEZI VIDEO:

yim LAURA SERBAN   O VOCE ANGELICA SUB EGIDA PTK IMAGE! VIDEOgmail LAURA SERBAN   O VOCE ANGELICA SUB EGIDA PTK IMAGE! VIDEObookmark LAURA SERBAN   O VOCE ANGELICA SUB EGIDA PTK IMAGE! VIDEOdelicious LAURA SERBAN   O VOCE ANGELICA SUB EGIDA PTK IMAGE! VIDEOdigg LAURA SERBAN   O VOCE ANGELICA SUB EGIDA PTK IMAGE! VIDEOmyspace LAURA SERBAN   O VOCE ANGELICA SUB EGIDA PTK IMAGE! VIDEOshare save 120 16 LAURA SERBAN   O VOCE ANGELICA SUB EGIDA PTK IMAGE! VIDEO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National