TAS trimite Poli in liga a 2-a

DSCF6312

Clubul alb-violet nu a gasit scaparea de la retrogradare la TAS! Instanța de la Lausanne a menținut decizia Comisiei de Apel, astfel că Poli Timișoara va evolua, din toamnă, în liga secundă. Aceeași decizie s-a luat și în cazul Gloriei Bistrița și a lui FC Bihor.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunţat decizia în cele patru memorii privind cluburi româneşti de fotbal şi licenţele lor pentru sezonul 2011/2012 al primei ligi şi pentru competiţiile europene: Fotbal Club Timisoara SA vs UEFA; Fotbal Club Timisoara SA vs Federaţia Română de Fotbal; CS FC Bihor Oradea vs Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal; “Club Fotbal Gloria 22″ Bistriţa vs. Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă din România. Cele patru memorii au fost respinse şi deciziile luate de autorităţile competente din România şi de UEFA au fost confirmate în totalitate“, a comunicat TAS pe siteul oficial.

Conform TAS, cluburile din România au făcut apel la 14 şi 22 iunie, toate părţile fiind de acord ca procedura să fie una de urgenţă: apelurile au fost judecate de aceeaşi comisie de arbitraj a TAS, fiind stabilit un calendar procedural cu acordul părţilor, care a inclus schimburi de corespondenţă până la 11 iulie 2011 şi audieri la 13 şi 14 iulie, la sediul TAS.

În urma respingerii memoriilor, cele trei cluburi nu au licenţa pentru a evolua în prima ligă din România, sezonul 2011/2012, iar FC Timişoara nu are nici licenţa pentru a evolua în cupele europene în acest sezon. Întreaga documentaţie TAS, cu bazele acestei decizii, va apărea în câteva săptămâni”, precizează TAS, pe site-ul oficial.

 Valentin Handro

yim TAS trimite Poli in liga a 2 agmail TAS trimite Poli in liga a 2 abookmark TAS trimite Poli in liga a 2 adelicious TAS trimite Poli in liga a 2 adigg TAS trimite Poli in liga a 2 amyspace TAS trimite Poli in liga a 2 ashare save 120 16 TAS trimite Poli in liga a 2 a

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National