Inspiratia pentru goluri a venit dupa pauza.Galerie Foto

IMG_5649 (Small)

Poli Timisoara a învins Luceafărul Oradea cu 2-0 (0-0) prin golurile marcate de Ricketts şi Pătraş. Partida amicala disputata azi in fata a vreo 300 spectatori prezenti pe stadionul  Dan Păltinişanu nu a fost un succes impresionant pentru alb-violeti, pe teren acestia au aratat putine reusite tehnice si au simulat jocul in multe ipostaze. 

Timisoreni şi-au găsit mai greu motivaţia în faţa nou promovatei în Liga 2, orădenii fiind un adversar care nu a sub mare presiune poarta gazdelor. Goliciunea arenei “Dan Păltinişanu”, cu câteva sute de spectatori în tribune, spune totul despre decăderea peste vară a alb-violeţilor, printre ai căror 11 fotbalişti cu drepturile de joc puse sub sechestru de fisc într-un al doilea val punitiv, după ce cedările lui Bourceanu şi Nikolic la Steaua, definitiv respectiv sub formă de împrumut, păreau a fi acoperit neplata dărilor către stat, se numără acum şi Laszlo Sepsi, subiect al unei cedări sub formă de împrumut pentru un an la Steaua Bucureşti, conform conducătorilor clubului timişorean dar nu şi dorinţelor jucătorului, respectiv Dorin Goga, a cărui plecare se negociază.

In prima repriză ambele grupări au avut un joc apatic, fara vreo o mare ocazie importanta. In urmatoarele 45 de minute meciul s-a mai animat dupa ce formatia lui Velcea a prins cursivitatea in joc in urma unor mutari mai inspirate. Tosaint Ricketts a deschis scorul în minutul 57, din postura de mijlocaş dreapta, cu a treia sa reuşită în pregătiri, pe fază la şutul căpitanului Tameş de la marginea careului, iar Artur Pătraş l-a rotunjit în minutul 85, cu un şut dinafara careului în urma unei recuperări, expediat la nici 10 minute după ce antrenorul Velcea îl introdusese în locul aceluiaşi Tameş, de la care banderola a fost preluată pe final de Poparadu.

Sâmbăta de la orele 11 banateni au programat alt meci de verificare cu FCM Resita.  Cele doua echipe se vor intalni oficial in B2  pe data de 15 octombrie la Sânmartin, bârlogul adversarului bihorean cu nume eminescian.

Au evoluat echipele:

Poli Timişoara: Lepmets – Dăruială, Ilie, Scutaru (77, Mera), Sandu (68, Sava) – Ricketts (68, Popa), Zaluschi (46, Poparadu), Tameş (77, Pătraş), Curtean (46, Rocha) – Axente (61, Goga), Zăgrean (61, Popovici).

Luceafărul Oradea:  Miron – Mihuț, Pocian, Miculescu, Achim, Ghilea, Svarzkopf, Ianc, Bundea, Roșu şi Blanaru, ultimul, un golgeter în C5 pe 2010-´11, achiziţionat de la Millenium Giarmata. Au mai jucat la orădeni D. Muntean, Lupuţ, Andor, Fl. Neaga, Gh. Popescu, Codoban, Letan, Cura, Lupaşcu. Antrenor: Călin Moldovan.

 

Eugen Baletean
 
GALERIE FOTO:
yim Inspiratia pentru goluri a venit dupa pauza.Galerie Fotogmail Inspiratia pentru goluri a venit dupa pauza.Galerie Fotobookmark Inspiratia pentru goluri a venit dupa pauza.Galerie Fotodelicious Inspiratia pentru goluri a venit dupa pauza.Galerie Fotodigg Inspiratia pentru goluri a venit dupa pauza.Galerie Fotomyspace Inspiratia pentru goluri a venit dupa pauza.Galerie Fotoshare save 120 16 Inspiratia pentru goluri a venit dupa pauza.Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National