Acorduri de nai si tonuri digitale cu Madalin Luca la concertul live din Piata Unirii. Galerie Foto

IMG_6411 (Small)
Cei care au ajuns in Piata Unirii din Timisoara sambata seara au avut parte de un concert live deosebit realizat de naistul Madalin Luca. Desi nu s-au adunat multi spectatori, totusi atentia publicului a fost atrasa de modul interesant al artistului de a imbina genuri diverse de muzica, parte din ele mai putin folosite pentru o performanta la nai, combinata cu ritmuri electronice sau experimentale.
 

Madalin Luca se adreseaza tinerilor deschisi catre noi experiente sonore, care doresc sa descopere si sa cunoasca diversitatea, libertatea si creativitatea oferita de artist prin intermediul muzicii.

Singur pe scena, Madalin Luca recreeaza o intreaga orchestra prin utilizarea loop-station-ului, a naiului transpus prin procesorul de voci, a sunetului pur al naiului, a diferitelor sunete electronice si experimentale. Unicitatea fiecarui concert de gen sustinut de artist consta in recrearea muzicii ad-hoc prin improvizatia muzicala.
 
Dupa incheierea recitalului, timisorenii au putut viziona in Piata Unirii un film dedicat Zilei Timisoarei, care nu a mai fost proiectat in acea perioada din cauza ploii. Este vorba despre Legendele Banatului – „Istoria care nu se invata la scoala”, film realizat de Radio Timisoara cu sprijinul Primariei Timisoara.
 
 
yim Acorduri de nai si tonuri digitale cu Madalin Luca la concertul live din Piata Unirii. Galerie Fotogmail Acorduri de nai si tonuri digitale cu Madalin Luca la concertul live din Piata Unirii. Galerie Fotobookmark Acorduri de nai si tonuri digitale cu Madalin Luca la concertul live din Piata Unirii. Galerie Fotodelicious Acorduri de nai si tonuri digitale cu Madalin Luca la concertul live din Piata Unirii. Galerie Fotodigg Acorduri de nai si tonuri digitale cu Madalin Luca la concertul live din Piata Unirii. Galerie Fotomyspace Acorduri de nai si tonuri digitale cu Madalin Luca la concertul live din Piata Unirii. Galerie Fotoshare save 120 16 Acorduri de nai si tonuri digitale cu Madalin Luca la concertul live din Piata Unirii. Galerie Foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National