“Jack Spintecatorul” de Timisoara arestat, politisti locali primesc diplome de excelenta pentru retinerea sa

ripper2

Cutitarul care a agresat, marţi, mai multe femei la Timişoara va rămâne după gratii pentru următoarele 29 de zile. Panica pentru reprezentatele sexului frumos s-a incheiat. In data de 16.08.2011, în timp ce executau serviciul de patrulare pe B-dul Cetaţii, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie Locala Timişoara, auzind strigătele de ajutor ale unei femei au intervenit pentru a-i acorda ajutor.  Aceştia au observat un bărbat care având un cuţit asupra lui atacase persoana în cauză. Datorita faptului ca acesta a incercat sa fugă de la locul faptei, a  fost urmărit  fără a fi folosit armamentul din dotare, imobilizat şi încătuşat. Asupra sa au fost găsite mănuşi de plastic şi un cuţit cui care se presupune că a fost folosit  şi la înjunghierea altor victime. Numitul, Mândrilă  Aurel , în vârsta de 33 ani din Brosteni jud.Mehedinţi a recunoscut faptul că în cursul zilei de ieri a mai înjughiat şi alte femei.

Suspectul a fost retinut pentru 29 zile pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor calificat. In urma cercetarilor politisti au constatat faptul ca M. Aurel, este suspect de comiterea celor trei agresiuni savarsite pe raza municipiului Timisoara, in ziua de 16 august asupra Luciei V.I., de 24 de ani, L. Irina, de 45 de ani si A. Ruxandra, de 23 de ani.  Tanarul risca sa fie inchis pana la 12 ani in spatele gratiilor numai in cazul primei sale victime, tanara de 23 de ani. Medicii au stabilit, după o operatie care a durat ore bune, ca viata femeii a fost pusa in pericol. Infractiunii de omor calificat i se vor atasa cel putin alte doua capete de acuzare, in urma verdictului medicilor si in cazul celorlalte doua victime.

Ancheta politistilor nu s-a finalizati inca. “Suspectul a recunoscut ca a agresat cele trei femei si a mai povestit de o a patra victima, o femeie de aproximativ 70 de ani. A recunoscut ca a incendiat si o casa in comuna timiseana Carpinis. Cat despre implicarea sa in uciderea prostituatei, ancheta este in plina desfasurare, luam in considerare toate variantele posibile”, spune Andreea Cinteza, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Aurel Mandrila si-a trait ultimii 10 ani din viata in spatele gratiilor dupa ce a ucis o femeie cu un topor, spun politistii. El nu este insa singurul criminal din familia sa. Tatal sau, care a murit de ceva timp, a fost si el condamnat pentru crima si si-a petrecut o buna parte din viata in spatele gratiilor. Mai mult, si fratele lui Aurel Mandrila a luat o viata pentru care, in acest moment, plateste cu ani grei de puscarie. Agresorul de la Timisoara provine dintr-o familie defavorizata, din satul Lupsa de Jos, judetul Mehedinti.

Convins ca toate femeile sunt la fel si merita pedepsite, Aurel Mandrila, supranumit si Jack Spintecatorul din Timisoara, cel care a agresat trei timisorence in plina strada marti, spune ca n-a facut altceva decat sa se razbune. El le-a declarat politistilor locali care l-au prins ca era furios pe iubita lui care il inselase si il parasise nu demult.

Aurel Mandrila va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca avea sau nu discernamant in momentul in care a comis atacurile asupra celor trei femei. In functie de rezultat barbatul si-ar putea sa isi petreaca urmatorii ani intr-un sanatoriu de boli mintale sau dupa gratii. 

Joi la ora 12.00 la sediul Directiei Politiei Locale Timsşoara va avea loc intr-un cadru festiv inmanarea unor diplome de excelenta de catre domnul viceprimar Adrian Orza, in numele Primariei Municipiului Timisoara, celor trei politisti locali care l-au retinut in flagrant pe autorul celor trei injunghieri  comise pe raza Municipiului Timisoara.

Eugen Baletean

yim Jack Spintecatorul de Timisoara arestat, politisti locali primesc diplome de excelenta pentru retinerea sa gmail Jack Spintecatorul de Timisoara arestat, politisti locali primesc diplome de excelenta pentru retinerea sa bookmark Jack Spintecatorul de Timisoara arestat, politisti locali primesc diplome de excelenta pentru retinerea sa delicious Jack Spintecatorul de Timisoara arestat, politisti locali primesc diplome de excelenta pentru retinerea sa digg Jack Spintecatorul de Timisoara arestat, politisti locali primesc diplome de excelenta pentru retinerea sa myspace Jack Spintecatorul de Timisoara arestat, politisti locali primesc diplome de excelenta pentru retinerea sa share save 120 16 Jack Spintecatorul de Timisoara arestat, politisti locali primesc diplome de excelenta pentru retinerea sa

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National