Libra Bank, un nou jucator pe piata financiara din Timisoara

Libra Bank - sucursala Timisoara

De 3 zile este prezenta in peisajul local o noua unitatea bancara. Reprezentanta din Timisoara a Libra Bank deschisa pe 16 august este cea de-a 27-a sucursala Libra Bank, iar aparitia acesteia face parte din planul de extindere teritoriala adoptat de Libra la inceputul acestui an.  Este prima sucursala in Timisoara, proiectele de extindere ale bancii pentru  2011 fiind orientate cu preponderenta catre centrele economice majore din tara, continuand expansiunea pe nisa pe care o abordeaza cu succes de peste 7 ani.

Sucursala va derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri, cu produse speciale pentru principalele categorii de clienti: persoane fizice, specialisti ai profesiilor liberale si companii. Situata pe Intrarea Doinei nr. 19 (Piata Marasti) unitatea este condusa de Monica Ionescu, directoarea noi sucursale.

LIBRA BANK a fost înfiintata in 1996, devenind operationala in 1997, iar din mai 2003 a devenit membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH). NCH, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, are investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Acest grup si-a dezvoltat o puternica prezenta in tara noastra inca din 1993, implicandu-se in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

LIBRA BANK este o banca autorizata sa indeplineasca toate activitatile specifice unei banci comerciale si cateva activitati legate de pietele de capital. De asemenea, banca este membru SWIFT, actionar la SNCDD, TRANSFOND si BIROUL DE CREDIT. Banca este agent de decontare pentru Societati de servicii investitii financiare (SSIF), intermediar pe piata secundara a titlurilor de stat si depozitar pentru un fond de investitii. LIBRA BANK este de asemenea membru al Asociatiei Romane a Bancilor din februarie 1998.

LIBRA BANK si-a stabilit misiunea de a deveni “partenerul financiar al sectorului medical”, lansand in primavara anului 2004 un pachet de servicii financiare dedicate in exclusivitate medicilor si membrilor familiilor lor, tehnicienilor si asistentilor medicali, companiilor din acest domeniu, spitalelor si clinicilor private, cabinetelor medicale. Peste 3.800 de clinici, cabinete medicale si medici si peste 1.600 de contabili, juristi, farmacisti, arhitecti si, recent, psihologi au beneficiat de solutiile financiare ale LIBRA BANK. Ca element de noutate, Budget Planner este un serviciu bancar de gestionare online a bugetului lansat in premiera in Romania de Libra Bank.

Eugen Baletean

 

 

yim Libra Bank, un nou jucator pe piata financiara din Timisoara gmail Libra Bank, un nou jucator pe piata financiara din Timisoara bookmark Libra Bank, un nou jucator pe piata financiara din Timisoara delicious Libra Bank, un nou jucator pe piata financiara din Timisoara digg Libra Bank, un nou jucator pe piata financiara din Timisoara myspace Libra Bank, un nou jucator pe piata financiara din Timisoara share save 120 16 Libra Bank, un nou jucator pe piata financiara din Timisoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National