Primul maraton de stand-up comedy din Romania ia startul peste 7 zile in Timisoara

tn3

La Timişoara in clubul Park Place peste o săptămână va incepe un maraton de stand up comedy naţional, ce va dura patru ore. Pe scena se vor aduna şi vor distra publicul, şapte dintr-o lovitură: COSTEL Minune,  TEO Talent, VIOREL de la Buzău, BADEA Glumețu’ de aur, BORDEA Bombastic, SERGIU Swarowski si MICUTZU’ Prințul sexului.

Pentru Maratonulde AUR organizatori i-au strȃns pe gagii cei mai shukari, cei mai plini de valoare şi mereu puşi pe miştouri. Spectacolul aduce un show eveniment de STAND UP comedy, 4 ore de comedie la maxim! Maratonul de aur este un pamflet la MIªTO şi trebuie tratat ca atare.

Echipa Artitude aduce pe piata standup-ului romanesc cel mai de amploare eveniment. In Bucuresti un public de peste 1400 de persoane s-a adunat pe 11 octombrie in cortul din zona Grozavesti  pentru a lua parte primul maraton de stand up comedy produs de Artitude.  A fost cel mai mare eveniment de stand up comedy facut pana in acest moment in aceasta zona de entertainment.

Aflat la prima editie, Maratonul de Aur se desfasoara in luna octombrie in sase mari orase ale tarii. Dupa Bucuresti,  Brasov, Constanta, Iasi, urmeaza Timsoara si Craiova. Nationala stand up-ului romanesc, isi asteapta publicul, la fel de numeros si in celelalte orase din tara. Spre amuzamentul fanilor şapte dintre cei mai apreciaţi comedianţi ai momentului din România vor performa pe scena.

Evenimentul va avea loc, luni, 24 octombrie, de la ora 20:00, in Park Place. Preţul unui bilet este de 40 de lei, iar cei care îl comandă în avans, vor plăti 35 de lei. Biletele se găsesc la Porky’s Pub, zilnic între orele 14 şi 22.

Eugen Baletean

yim Primul maraton de stand up comedy din Romania ia startul peste 7 zile in Timisoaragmail Primul maraton de stand up comedy din Romania ia startul peste 7 zile in Timisoarabookmark Primul maraton de stand up comedy din Romania ia startul peste 7 zile in Timisoaradelicious Primul maraton de stand up comedy din Romania ia startul peste 7 zile in Timisoaradigg Primul maraton de stand up comedy din Romania ia startul peste 7 zile in Timisoaramyspace Primul maraton de stand up comedy din Romania ia startul peste 7 zile in Timisoarashare save 120 16 Primul maraton de stand up comedy din Romania ia startul peste 7 zile in Timisoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National