TIMISOARA ISI CAUTA NOILE VEDETE FEMININE. FII SI TU UNA DIN CELE ZECE NEXT MODEL!

bugard next top model

Cel mai special pub din Timisoara continua seria de evenimente. Tinerii petrecareti nu au fost uitati, astfel ca martea aceasta toate domnisoarele dezghetate, sexy si curajoase pot participa la o selectie din care se vor alege 10 fete cochete pentru NEXT TIMISOARA MODEL. DaSaint Events si Platinium Media organizeaza din nou un eveniment impreuna dupa rasunatorul succes avut vineri seara cu prezentarea rock.

“Ceea ce oferim noi sunt practic premii, cadouri de peste 1.000 de euro. Cam atat costa un curs complet pentru 10 persoane. Le vom invata pe fete cum sa mearga, ce atitudine sa aiba in societare, le vom face un book foto, dar vom introduce si noile cursuri de cum sa fii vedeta si de comportament in societate”, spun cei de la Platinium Media. “Evenimentul a fost gandit pentru o zi de marti pentru ca tinerii din toata tara, studentii, sunt mult mai multi in timpul saptamanii, astfel ca putem selectiona dintr-o arie mult mai larga fetele. Mai ales ca marti seara nu se cam intampla nimic in Piata Unirii, nici macar in zona nu prea e nimic deschis marti noaptea”, spune si Alexandra Csizmadia, director de imagine al DaSaint Events. De atmosfera se va ocupa DJ Mario Aressi, de la Bamboo din Resita.

Cei de la Bugar’d nu se opresc aici si au inca o petrecere mare pregatita si pentru miercuri seara: AGROWEST PUB PARTY, cu studentii de la Agro. Joi, va canta Mega Dillah intr-un concert reggae urmat de un party cu Flow. Vineri si sambata este randul petrecerilor alaturi de D.Jay DaS@!nt. Intrarea este libera la fiecare petrecere.

 

yim TIMISOARA ISI CAUTA NOILE VEDETE FEMININE. FII SI TU UNA DIN CELE ZECE NEXT MODEL!gmail TIMISOARA ISI CAUTA NOILE VEDETE FEMININE. FII SI TU UNA DIN CELE ZECE NEXT MODEL!bookmark TIMISOARA ISI CAUTA NOILE VEDETE FEMININE. FII SI TU UNA DIN CELE ZECE NEXT MODEL!delicious TIMISOARA ISI CAUTA NOILE VEDETE FEMININE. FII SI TU UNA DIN CELE ZECE NEXT MODEL!digg TIMISOARA ISI CAUTA NOILE VEDETE FEMININE. FII SI TU UNA DIN CELE ZECE NEXT MODEL!myspace TIMISOARA ISI CAUTA NOILE VEDETE FEMININE. FII SI TU UNA DIN CELE ZECE NEXT MODEL!share save 120 16 TIMISOARA ISI CAUTA NOILE VEDETE FEMININE. FII SI TU UNA DIN CELE ZECE NEXT MODEL!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National