Victorie categorică pentru BC Timişoara

 Victorie categorică pentru BC TimişoaraBaschetbaliştii timişoreni au reuşit să se impună cu 71-53 în faţa celor de la Mobitelco Cluj. Revenirea lui Milos Pesici în echipă a fost de bun augur, elevii lui Dragan Petricevic arătând un joc foarte bun duminică.

Alb-violeţii au început la turaţie mai mică meciul, astfel încât oaspeţii i-au condus pe parcursul primului sfert, Timişorenii au preluat conducerea în ultimele secunde ale primelor zece minute, când tabela arăta 19-17 pentru gazde.

De atunci, bănăţenii au rămas până la sfârşit la conducere. Pe sferturi, scorul a fost de 14-12, 19-9 şi 19-15. De remarcat este că timişorenii au opt triţe reuşite.  Cei mai buni marcatori au fost Nenad Markovic şi Convington, cu 19 puncte marcate, urmat de Milos Pesici cu 16 puncte reuşit. Din tăbăra clujenilor s-a remarcat Branko Cuic, cu 17 puncte.

Antrenorul Dragan Petricevic a rămas modest la finalul meciuri, declarând că nu vrea să vorbească prea multe la victorii, după cum nu a vorbit la înfrângeri. “Mai avem de reparat nişte greşeli, dar oricum e o victorie care oferă mai mult optimism. Nu este un clişeu când vă spun că dacă nu era acest public astăzi în sală, chiar dacă jucam bine, nu cred că am fi dus până la capăt această victorie frumoasă. Echipa mai are nevoie de ajustări şi îmbunătăţiri ca să nu mai pierdem meciuri cum am pierdut până acum”, a declarat antrenorul alb-violeţilor.

Anda Deliu

yim Victorie categorică pentru BC Timişoaragmail Victorie categorică pentru BC Timişoarabookmark Victorie categorică pentru BC Timişoaradelicious Victorie categorică pentru BC Timişoaradigg Victorie categorică pentru BC Timişoaramyspace Victorie categorică pentru BC Timişoarashare save 120 16 Victorie categorică pentru BC Timişoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National