Croiala pentru distractie la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Timisoara.Galerie foto

DSCF4734

Elevii de la Colegiul Tehnic din Timisoara si-au dat aseara intalnire la Balul Bobocilor organizat in cinstea lor. Pe langa muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi unor probe care au facut ca lumea sa se simte bine: defilare, dans, proba surpriza, tinuta de seara si vals. Programul artistic intre aceste momente a inclus evolutiile fetelor din formatia de dans Reflex si un moment de umor realizat de Brigada 2 pe 3, precum si o prestatie de break-dance executata de Andrei Dan, absolvent al scolii (fost liceul MIU).

trans Croiala pentru distractie la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Timisoara.Galerie foto

Dupa competitia celor 9 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului. La baieti primul loc a revenit lui Salha Mirco, un elev nascut in zodia Varsator, caruia ii plac dansurile sarbesti. Reusita vine sa confirme una dintre consideratiile sale: ”Nu risti, nu castigi”. La fete coroana de regina s-a acordat tinerei Vadastreanu Alina. Ea este nascuta in zodia Sagetator, ii place sa isi faca prieteni noi fiind o persoana sociabila cu incredere in ea.

Din juriul concursului a facut parte si directorul scolii, domnul profesor Liviu Groapa. Desi unitatea scolara nu a putut sa ofere un sprijin material mai generos in desfasurarea balului, totusi participantii la intrecerea bobocilor au beneficiat la maxim pentru a-si folosi resursele si calitatiile propii de indrumarea venita din partea specialistiilor din sectia design a liceului pentru a-si selecta vestimentatia si incaltamintea potrivita personalitatii fiecaruia. 

Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, elevii au continuat petrecerea dedicata lor. Pe muzica captivanta tinerii s-au lasat prinsii in miscarile ritmate, divertismentul fiind starea simtita de fiecare din cei prezentii in clubul Pantheon, gazda manifestarii. Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

 

Florin Mirescu

GALERIE FOTO:

yim Croiala pentru distractie la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Timisoara.Galerie fotogmail Croiala pentru distractie la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Timisoara.Galerie fotobookmark Croiala pentru distractie la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Timisoara.Galerie fotodelicious Croiala pentru distractie la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Timisoara.Galerie fotodigg Croiala pentru distractie la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Timisoara.Galerie fotomyspace Croiala pentru distractie la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Timisoara.Galerie fotoshare save 120 16 Croiala pentru distractie la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic din Timisoara.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National