Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie foto

DSCF6410

Vineri seara in clubul Heaven, studenti de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timisoara si-au dat intalnire la distractie in cadrul Balului Bobocilor pus in opera de Asociatia Studentiilor la drept din Europa, filiala din Timisoara (ELSA). In concursul pentru cei mai frumosi colegii s-au inscris 9 perechi care au fost supuse la o serie de probe: prezentarea fiecarui cuplu  in tinuta de zi,  intrebarii surpriza, reprezentarea artistica a unor profesii si proba de vals in tinuta de seara.

trans Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie foto

In urma pledoariilor din cadrul intrecerii, titlurile de miss si mister boboc s-au indreptat spre Raluca si Florin. In pauzele dintre probele de concurs pe scena a avut loc o defilare de moda, fiind prezentata colectia Poetry a creatoarei Dana Simionescu. Au evoluat intr-un spectacol de Bachata trei perechi de dansatori de la trupa Salsa with Attitude.

După stabilirea rezultatelor concursului, pe scena a urcat Andra insotita de trei dansatoare, care a oferit viitoriilor juristii  un concert pe masura asteptariilor.

Florin Mirescu

Foto: Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie fotogmail Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie fotobookmark Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie fotodelicious Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie fotodigg Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie fotomyspace Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie fotoshare save 120 16 Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie foto

One Response to Sentinta pentru distractie la Balul bobocilor din Facultatea de Drept a UVT. Galerie foto

  1. anonymous says:

    ELSA a organizat balul? ia mai interesati-va si nu mai scrieti tampenii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National