Meci interzis cardiacilor. Victorie in ultima secunda pentru BC Timisoara! GALERIE FOTO!

Picture 282
Meciul dintre BC Timisoara si Gaz Metan Medias poate concura la ce-l  mai frumos si spectaculos meci  de baschet al anului 2011, datorita executiilor spectaculoase, spiritului de echipa din partea jucatorilor, datorita jocului din ultimul sfert  si  mai  ales din ultimul minut de joc. Cu doua secunde si trei sutimi de secunda inainte de finalul  meciului, BC Timisoara conducea cu scorul de 76-73, insa Ivanovic nu a fost de acord si a aruncat la cos de 3 puncte cronometrul oprindu-se cu o secunda inainte de final.
Toata lumea se pregatea pentru prelungiri, antrenorul banatenilor a cerut si ultimul time-out de care dispunea. La reluare B. CUIC a repus mingea  catre D. Archie care a impins-o in cos aducand victoria meritata banatenilor cu scorul final de 78-76. Dupa acest rezultat BC  Timisoara ramane lider indiferent de celelalte rezultate.
Ce-i mai buni jucatori  au fost :
   – BC Timisoara  :  Zlatko Jovanovic (23 puncte)
                                           Bogdan Popescu (double-double, 21 de puncte și 12 recuperări)
                                            Dominique Archie (double-double, 16 puncte și 13 recuperări)
  -Gaz MetanMedias :   Ivanovic (19 puncte)
                                                    Howell  (17 puncte)
                                                    Nicoară (15 puncte)
Sorin Neamtu
yim  Meci interzis cardiacilor. Victorie in ultima secunda pentru BC Timisoara! GALERIE FOTO!gmail  Meci interzis cardiacilor. Victorie in ultima secunda pentru BC Timisoara! GALERIE FOTO!bookmark  Meci interzis cardiacilor. Victorie in ultima secunda pentru BC Timisoara! GALERIE FOTO!delicious  Meci interzis cardiacilor. Victorie in ultima secunda pentru BC Timisoara! GALERIE FOTO!digg  Meci interzis cardiacilor. Victorie in ultima secunda pentru BC Timisoara! GALERIE FOTO!myspace  Meci interzis cardiacilor. Victorie in ultima secunda pentru BC Timisoara! GALERIE FOTO!share save 120 16  Meci interzis cardiacilor. Victorie in ultima secunda pentru BC Timisoara! GALERIE FOTO!

2 Responses to Meci interzis cardiacilor. Victorie in ultima secunda pentru BC Timisoara! GALERIE FOTO!

 1. svetlan32 says:

  Felicitari echipei pentru victorie si reporterului pentru reportaj. ;)

 2. svetlan32 says:

  Hai Timisoara. Reporterul pe primul loc. Multumim ca ne tii la curent cu stirile sportive locale.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National