Tratamente pentru distractie la Balul Bobocilor de la medicina generala a UMF Timisora. Galerie foto

DSCF9827
Clubul Heaven Studio a fost transformat miercuri seara pentru cateva ore in cabinet de consultatii si tratamente de distractii pentru bobocii medicinisti. Pilula de incalzire a fost oferita de cele sase perechi concurente in timpul probei ” tinuta cazual”. Pentru stimularea inteligentei a fost prescris un tratament de viitoarele doctorite in timpul probei de mimica. Acestea au fost puse sa mimeze anumite subiecte de medicina, cum ar fi celula, spermatozoid, cadavru resuscitare partenerilor, care trebuiau sa ghiceasca mima lor.
Din partea viitorilor doctori a venit tratamentul pentru cei tristi, in proba de creere a unei parghii prin inodarea hainelor si accesorilor. Hipotensivii au fost vindecati in timpul probei tinutelor de seara.  Pentru emotivi vindecarea a venit din parea celor trei perechi castigatoare:
Locul III Ciobotaru Paul
                Voculesu Silvia
Locul II  Mester  Sergiu
                Bele Cristina
Locul I    Marcu Razvan
                Draghici  Malvina
In pauza dintre probele concursului celor ce doresc sa-si mentina corpul si mintea sanatoasa, instructoare Flavia si trupa ei de fete a oferit demonstratie de Zumba aerobic. Baietii reprezentatii de fostul mister medicina 2009 si 2010 Amir si Michael au prestat un moment de break-dance. Tratamente oftamologice au fost oferite de doua dansatoare sexy. Echipele de surescitare la distractie au fost compuse din Camelia impreuna cu cele doua asistente, formatia de rock The Radicals, si nu in ultimul rand Grasu XXL si asistentul sau Maximilian.
Florin Mirescu

GALERIE FOTO:

loader Tratamente pentru distractie la Balul Bobocilor de la medicina generala a UMF Timisora. Galerie foto
yim Tratamente pentru distractie la Balul Bobocilor de la medicina generala a UMF Timisora. Galerie fotogmail Tratamente pentru distractie la Balul Bobocilor de la medicina generala a UMF Timisora. Galerie fotobookmark Tratamente pentru distractie la Balul Bobocilor de la medicina generala a UMF Timisora. Galerie fotodelicious Tratamente pentru distractie la Balul Bobocilor de la medicina generala a UMF Timisora. Galerie fotodigg Tratamente pentru distractie la Balul Bobocilor de la medicina generala a UMF Timisora. Galerie fotomyspace Tratamente pentru distractie la Balul Bobocilor de la medicina generala a UMF Timisora. Galerie fotoshare save 120 16 Tratamente pentru distractie la Balul Bobocilor de la medicina generala a UMF Timisora. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National