Terapia de ras cu Bordea la Timisoara in ziua de marti 13.Galerie foto

IMG_8750

Ieri seara in Timisoara la Porky’s Pub STAND UP IN THE CITY – clubul mobil de comedie, a incheiat seria evenimentelor din acest an din oras prin spectacolul lui Catalin Bordea.  Artistul a revenit in Timisoara pe Marti 13.  Primul one man show cu Bordea a trecut de orice superstitie si a dovedit ca data spectacolului nu este o zi cu ghinion.  Incalzirea publicului din club pentru reprezentatia lui Catalin a fost facuta de Raul, care prin evolutia sa pe scena a descretit fruntiile printre oameni din club.

Intrat in cel de-al treilea an, Stand up in the city se dovedeste a fi “proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment.” ( Revista CAPITAL – 28 noiembrie 2009), reusind astfel sa patrunda in 20 de orase ale tarii, unde au loc showuri lunare sau bilunare. Stand up in the city – sau clubul mobil de comedie, a adus diversitate la fiecare sezon: prezenta exclusiva a celor mai buni comedianti ai momentului – Teo, Vio, Costel, Micutzu, Badea, Bordea, promovarea tinerilor comedianti care au avut sansa sa performeze in deshidere, showul de improvizatie Zis si facut, showuri de trupa si one man showuri.

Clubul mobil de comedie si-a asteaptat publicul din Timisoara in Porky’s Pub, local arhiplin de lume la ora inceperii spectacolului.

Inverșunat. Genial. Amuzant. Original. Simpatic. Bordea.  Subiectele atinse de artist au starnit valuri de ras in randurile audientei. Dupa o incalzire cu aspecte comice ale vietii publice, urmatoarea parte a fost dedicata relatiilor dintre femei si barbatii, raporturilor dintre cele doua sexe, repriza care a constituit sarea si piperul prestatiei, fiind cea mai apreciata de cei prezenti in sala. Graiul si resurse de umor din Moldova ale lui Catalin au fost cateva din ingredientele unei perfomante de stand up comedy cu adevarat devorate de audienta.  

Eugen Baletean

GALERIE FOTO:

yim Terapia de ras cu Bordea la Timisoara in ziua de marti 13.Galerie fotogmail Terapia de ras cu Bordea la Timisoara in ziua de marti 13.Galerie fotobookmark Terapia de ras cu Bordea la Timisoara in ziua de marti 13.Galerie fotodelicious Terapia de ras cu Bordea la Timisoara in ziua de marti 13.Galerie fotodigg Terapia de ras cu Bordea la Timisoara in ziua de marti 13.Galerie fotomyspace Terapia de ras cu Bordea la Timisoara in ziua de marti 13.Galerie fotoshare save 120 16 Terapia de ras cu Bordea la Timisoara in ziua de marti 13.Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National