Studentii de la FEEA – ECTS – si-au dat examenul la Catering. GALERIE FOTO!

feea

Studentii din anul III ai facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, sectia ECTS, si-au aratat maestria in arta gatitului, vineri seara la un hotel din Timisoara. Traditii culinare ale bucatariei romanesti, unguresti, indiene, arabe si italiene, imbinate cu autenticitatea tinutelor purtate de studenti, au dus la realizarea unui eveniment gastronomic “ca la mama acasa”. “Acest seminar aplicativ, aflat la cea de-a zecea editie, reprezinta un veritabil test pentru studentii nostri, care-si prezinta in mod practic cunostintele despre arta culinara si avantajele cateringului. In ultimii ani, cateringul tinde sa ia locul pranzurilor obisnuite la restaurant, de aceea viitorii economisti trebuie sa fie pregatiti pentru a manageria astfel de afaceri”, a declarat Carmen Babaita, conf. univ. al FEEA.

Desi evenimentul nu a fost bugetat de Universitate, studentii au reusit din fonduri proprii sa realizeze pentru materia “Catering”, a doamnei Babaita, diverse meniuri traditionale spre deliciul profesorilor universitari si a invitatilor, participanti la eveniment.

GALERIE FOTO:

yim Studentii de la FEEA  ECTS  si au dat examenul la Catering. GALERIE FOTO!gmail Studentii de la FEEA  ECTS  si au dat examenul la Catering. GALERIE FOTO!bookmark Studentii de la FEEA  ECTS  si au dat examenul la Catering. GALERIE FOTO!delicious Studentii de la FEEA  ECTS  si au dat examenul la Catering. GALERIE FOTO!digg Studentii de la FEEA  ECTS  si au dat examenul la Catering. GALERIE FOTO!myspace Studentii de la FEEA  ECTS  si au dat examenul la Catering. GALERIE FOTO!share save 120 16 Studentii de la FEEA  ECTS  si au dat examenul la Catering. GALERIE FOTO!

One Response to Studentii de la FEEA – ECTS – si-au dat examenul la Catering. GALERIE FOTO!

 1. dinu says:

  wsm
  :) )

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National