BC Timisoara a pus Capac Asesoftului. GALERIE FOTO!

IMG_1022
Timisoara a administrat o lectie de baschet vicecampioanei in partida tur din sferturile de finală ale Cupei României la Baschet Masculin. Leii de pe Bega au castigat cu scorul de 91-65. Banateni au inceput in forta meciul si dupa numai 30 de secunde aveau pe tabela 5-0. In primul sfert  alb-violeti au condus la un momendat cu scorul de 18-5.
Dominique Archie ia “capacit” pe Ploiesteni cu 7 block-uri si 3 recuperari, nici o minge pierduta si un joc spectaculos. Pe toata durata meciului, Timisoara s-a distantat treptat datorita jocului de echipa prestat de elevii lui Pedrag Badnjarevic. La pauza mare banatenii conduceau cu scorul de 45-30.
 Remarcatii acestui joc sunt:
BC Timişoara
Bogdan Popescu: 22 puncte, 3 pase decisive
Dominique Archie: 20 puncte,  2 pase decisive, 7 block-uri
Branko Cuic: 17 puncte, 12 recuperări, 7 pase decisive
CSU Asesoft
Aleksandar Vlahovic: 21 puncte
Levente Szijarto: 15 puncte
Darius Hargrove: 11 puncte
Sorin Neamtu
GALERIE FOTO:
yim BC Timisoara a pus Capac Asesoftului. GALERIE FOTO!gmail BC Timisoara a pus Capac Asesoftului. GALERIE FOTO!bookmark BC Timisoara a pus Capac Asesoftului. GALERIE FOTO!delicious BC Timisoara a pus Capac Asesoftului. GALERIE FOTO!digg BC Timisoara a pus Capac Asesoftului. GALERIE FOTO!myspace BC Timisoara a pus Capac Asesoftului. GALERIE FOTO!share save 120 16 BC Timisoara a pus Capac Asesoftului. GALERIE FOTO!

One Response to BC Timisoara a pus Capac Asesoftului. GALERIE FOTO!

  1. asta says:

    Comment ! BVO !

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National