Incepe al – III – lea Razboi Mondial ?

razboi

Aviation Week Defense Technology International publica o harta cu toate conflictele care au loc in prezent, dar si cu cele probabile in 2012.Dupa cum arata situatia in momentul de fata in viziunea specialistilor unei companii de aviatie din SUA, lumea nu pare un loc prea primitor in momentul de fata.In Orientul Mijlociu tensiunile cresc de la o zi la alta, iar zona cu cel mai mare risc de conflict este cu siguranta Iranul.In Liban si Fasia Gaza situatia continua sa fie la fel de ani in sir, in timp ce oamenii se lupta cu guvernele lor in Siria si Yemen.

In Asia de Sud si Centrala, Afganistanul este cel mai instabil punct din motive evidente. In afara de cunoscutele conflicte intre talibani, mai sunt cele de la granita dintre India si Pakistan sau India si China, cu insurgenti in Nepal, Kashmir si Pakistan.

Europa de Est

In Kosovo, conflictele etnice sunt ca un butoi cu pulbere si bineintele Rusia mentine aceeasi tensiune in tarile vecine, incurajand zonele “enclava”, precum si intruziunea armatelor sale peste granitele teritoriilor asa-zis independente.

Africa

In nord, schimbarea regimului din doua mari state, Libia si Egipt, va duce spre alte probleme, deocamdata nestiute. Somalia ramane cea mai mare zona de conflict din regiune, urmata de Uganda. Si bineinteles, piratii somalezi care-si vaneaza linistiti prada in timp ce jumatate dintre navele lumii incearca sa-i vaneze la randu-le.

Asia de Est si Oceania

Un singur cuvant: Coreea. A avut loc o schimbare a dictatorului in Nord, iar Sudul isi mentine suspiciunile despre statul vecin, ca de obicei. In Stramtoarea Malacca (ce leaga Oceanul Pacific de cel Indian) pirateria este un fenomen acutizat.

Americile

Droguri si narco-terorism pe continentul american, de la nord la sud. Lucrurile s-au mai calmat intre Venezuela si Columbia, dar cea din urma arte inca mari probleme cu terorismul.

Intre timp, problema hackerilor si pirateria cibernetica se raspandesc in toata lumea.

Sursa : stirileprotv.ro

yim Incepe al  III  lea Razboi Mondial ? gmail Incepe al  III  lea Razboi Mondial ? bookmark Incepe al  III  lea Razboi Mondial ? delicious Incepe al  III  lea Razboi Mondial ? digg Incepe al  III  lea Razboi Mondial ? myspace Incepe al  III  lea Razboi Mondial ? share save 120 16 Incepe al  III  lea Razboi Mondial ?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National